بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی

منابع صهیونیستی می‌گویند وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با وزیر خارجه تل‌آویو، از او خواسته که پیام‌هایی را در گفتگو با وزیر خارجه روسیه منتقل کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی از ارسال پیام «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به «سرگئی لاوروف» همتای روس خود از طریق تل‌آویو خبر دادند.

 

بلینکن در روز دوم ژانویه با «ایلی کوهن» وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی تماس تلفنی برقرار کرده و درباره موضوعاتی از جمله روابط دوجانبه، «تهدیدهای ایران» و توافق‌های عادی‌سازی روابط تل‌آویو با کشورهای عربی صحبت کرد.

 

وزارت خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد که کوهن در تماس تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه رایزنی کرده و جنگ اوکراین موضوع اصلی این گفتگو بوده است.

 

وبگاه عبری‌زبان «تایمز اسرائیل» اما شامگاه چهارشنبه گزارش داد که وزیر خارجه آمریکا در گفتگویی که با کوهن داشته، از او خواسته تا پیامی را به وزیر خارجه روسیه منتقل کند.

 

تایمز اسرائیل این خبر را به نقل از یک دیپلمات صهیونیست - که نامش فاش نشد - منتشر کرد اما نوشت که او از ارائه جزئیات بیشتر درباره پیام‌هایی که بلینکن از وزیر خارجه تل‌آویو خواسته به لاوروف منتقل کند، ارائه نکرد.

 

این پایگاه خبری همچنین نوشت که کی‌یف تمایل داشت کوهن قبل از تماس گرفتن با لاوروف، با «دمیترو کولِبا» وزیر خارجه اوکراین تماس بگیرد و اکنون احتمال دارد که کولبا تا مدتی جواب تماس‌های او را ندهد.

 

پیش از این نیز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی با بیان اینکه هنوز هم احتمال احیای توافق هسته‌ای ایران وجود دارد، مدعی شد که تل‌آویو تمام تلاش خود را برای ممانعت از آن انجام می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار