پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

بازگشت اجباری بازیکن اخراجی به ترکیب استقلال

به نظر می‌رسد هافبک ازبکستانی استقلال مقابل تراکتور تبریز شانس حضور در ترکیب این تیم را به دست بیاورد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مشکلاتی که در هفته های گذشته به ریکاردو ساپینتو و استقلال تحمیل شده، مصدومیت های متوالی بازیکنان است. به واسطه این آسیب دیدگی‌ها دست ساپینتو در هر بازی خالی‌تر از بازی قبل شده و او به اجبار نفرات زیادی را در ترکیب اصلی تیم خود جایگزین کرده است.

 

استقلال در بازی گذشته مقابل مس رفسنجان نیز چند مصدوم دیگر داد که احتمالا باعث غیبت آنها در بازی با تراکتور خواهد شد. مهدی مهدی‌پور و محمدحسین مرادمند دو ستاره‌ای هستند که مقابل مس مصدوم شدند و بازی بعدی تیم‌شان را از دست خواهند داد.

 

اگرچه استقلال در خط دفاعی بازیکن برای جایگزینی مرادمند دارد اما در خط هافبک شرایط کمی فرق می‌کند. آرش رضاوند از مدت ها دچار مصدومیت شده و فعلا غایب است. از طرفی غیبت مهدی پور هم می‌تواند کار ساپینتو را برای جایگزینی دشوار کند. اگرچه زبیر نیک‌نفس آماده و سرحال است و می‌تواند در ترکیب اصلی مقابل تراکتور به میدان برود، اما زوج او یعنی مهدی‌پور احتمالا به بازی این هفته نمی‌رسد.

 

در این شرایط ساپینتو با وجود اینکه چندان از سبک بازی عزیز بک آمانوف هافبک ازبکستانی راضی نیست، اما احتمالا مجبور خواهد بود از او مقابل تراکتور استفاده کند. آمانوف از ابتدای فصل دقایق کمی برای استقلال به میدان رفته و بحث‌های زیادی درباره جدایی او در نیم فصل وجود دارد، اما احتمالا در آخرین هفته نیم فصل اول او در ترکیب اصلی به جای رضاوندو مهدی‌پور به میدان برود.

 

با این حال باید دید نظر ساپینتو درباره خط هافبک تیمش مقابل تراکتور چیست. شاید او بخواهد با مصدومیت مهدی پور و رضاوند تغییر سیستم بدهد و با یک هافبک وسط بازی کند اما بعید است چنین اتفاقی رخ بدهد. هرچه هست باید تا روز پنجشنبه صبر کنیم و متوجه تصمیم مهم ساپینتو درباره خط هافبک شویم./ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار