قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

شگرد تولیدکنندگان لوازم خانگی در افزایش قیمت

شگرد تولیدکنندگان لوازم خانگی در افزایش قیمت برخی از تولیدکنندگان لوازم خانگی در شرایط رکودی بازار محصولات خود را با شگردهایی خاص آنهم با قیمت های بالا در بازار عرضه می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در طول هفته اخیر با روند نزولی قیمت دلار پیش بینی ها براین بود تا شاید قیمت لوزام خانگی نیز متاثر از این موضوع روند کاهشی را تجربه کند اما متاسفانه هنوز بازار نسبت به تغییرات نرخ ارز مقاومت کرده و حتی تولیدکنندگان در تلاش برای دریافت مجوز افزایش قیمت هستند.

 

در شرایط فعلی برخی از تولیدکنندگان تمایلی به عرضه محصول در بازار نداشته ویا برخی دیگر با اعلام لیست های جدید محصولات را با قیمت هایی بالاتر در بازار عرضه کردند.

 

در این شرایط بیشتر مردم ترجیح می دهند خریدی از بازار نداشته ومنتظر ثبات قیمت ها و حتی روند کاهشی قیمت ها باشند. البته برخی از تولیدکنندگان نیز به جای معرفی لیست جدید، محصولات خود را با شگردهایی خاص آنهم با قیمت های بالا در بازار عرضه می کنند به نحوی که محصول گذشته را با تغییراتی جزئی مانند تغییر صفحه نمایش و یا جابجایی دکمه ها آن را محصول جدید معرفی کرده و راهی بازار می کنند. که واحدهای نظارتی باید با این متخلفین برخورد لازم را انجام دهد.

 

بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر در بازار لوازم خانگی همچنان رکود حاکم است و فروشنده ها برای آنکه محصولات خود را بفروشند در قالب طرح هایی اقساطی اقدام به فروش محصولات می کنند اما هنوز مصرف کننده رغبتی به خرید نداشته و بازار به نوعی در رکود کامل به سر می برد.

 

به نظر می رسد در شرایط فعلی با نزدیک شدن به بازار شب عید باید سیاست مناسبی برای تشویق مردم به خرید کالا و رفع رکود موجود اعمال کرد تا ضمن خرید محصول توسط مصرف کنندگان چرخه تولید این صنعت نیز با مشکل روبرو نشود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار