وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست

شکایت پروفسور آلمانی از نماینده سراوان

پروفسور بوگارد استاد آلمانی می گوید: از طریق دوستانم و چند ایمیلی که به من ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌ام شده ام. وقتی مقاله درازهی را خواندم متوجه سرقت شدیدی شدم و قطعاً از طریق مجامع رسمی از او شکایت خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۶
به گزارش "راهبرد معاصر"؛ پس از هتاکی و بد دهنی نماینده سروان در گمرک و پخس تصاویر وی در مجلس شورای اسلامی که تهدید می‌کرد در صورتی که وزیر اقتصاد استیضاح نشود استعفا داده و به دانشگاه باز می‌گردد، خبر سرقت علمی درازهی از مقالات استاد دانشگاه آلمان منتشر شد. در همین خصوص آوانت مصاحبه‌ای با پروفسور ولفرام بوگارد انجام داده است. این استاد دانشگاه معتقد است مقاله درازهی، ترکیب دو مقاله او است که قصد دارد از طریق IEEE شکایت کرده و پیگیر این سرقت علمی شود.

پروفسور بوگارد در این مصاحبه می‌گوید از طریق دوستانش و چند ایمیلی که به او ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌اش شده و وقتی مقاله درازهی را خوانده متوجه سرقت شدیدی شده است. او می‌گوید: «کاری که درازهی انجام داده است ترکیب دو مقاله ما بوده یعنی دو مقاله را ترکیب کرده و اسم ما را حذف و اسم خودش را به جای اسم ما گذاشته است.»


این استاد آلمانی درباره پیگیری این سرقت علمی اشاره داشت: «این مقاله‌ها دارای حق کپی رایت(حق تالیف) هستند که توسط IEEE صادر شده است و من حتماً این موضوع را از طریق IEEE پیگیری و آن‌ها هم از متهم شکایت خواهند کرد.»


بوگارد همچنین درباره واکنش‌های مجامع علمی و رسانه‌ای کشور آلمان در صورت رخ دادن خطایی مشابه از سوی مسئولین آلمانی گفت: «مسلماً این مسئله بزرگی خواهد بود. ما دو مورد را قبلاً داشتیم یکی وزیر علوم تکنولوزیک بود و به دلیل سرقت از کار برکنار شد.»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار