اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

شکایت پروفسور آلمانی از نماینده سراوان

پروفسور بوگارد استاد آلمانی می گوید: از طریق دوستانم و چند ایمیلی که به من ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌ام شده ام. وقتی مقاله درازهی را خواندم متوجه سرقت شدیدی شدم و قطعاً از طریق مجامع رسمی از او شکایت خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۶
به گزارش "راهبرد معاصر"؛ پس از هتاکی و بد دهنی نماینده سروان در گمرک و پخس تصاویر وی در مجلس شورای اسلامی که تهدید می‌کرد در صورتی که وزیر اقتصاد استیضاح نشود استعفا داده و به دانشگاه باز می‌گردد، خبر سرقت علمی درازهی از مقالات استاد دانشگاه آلمان منتشر شد. در همین خصوص آوانت مصاحبه‌ای با پروفسور ولفرام بوگارد انجام داده است. این استاد دانشگاه معتقد است مقاله درازهی، ترکیب دو مقاله او است که قصد دارد از طریق IEEE شکایت کرده و پیگیر این سرقت علمی شود.

پروفسور بوگارد در این مصاحبه می‌گوید از طریق دوستانش و چند ایمیلی که به او ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌اش شده و وقتی مقاله درازهی را خوانده متوجه سرقت شدیدی شده است. او می‌گوید: «کاری که درازهی انجام داده است ترکیب دو مقاله ما بوده یعنی دو مقاله را ترکیب کرده و اسم ما را حذف و اسم خودش را به جای اسم ما گذاشته است.»


این استاد آلمانی درباره پیگیری این سرقت علمی اشاره داشت: «این مقاله‌ها دارای حق کپی رایت(حق تالیف) هستند که توسط IEEE صادر شده است و من حتماً این موضوع را از طریق IEEE پیگیری و آن‌ها هم از متهم شکایت خواهند کرد.»


بوگارد همچنین درباره واکنش‌های مجامع علمی و رسانه‌ای کشور آلمان در صورت رخ دادن خطایی مشابه از سوی مسئولین آلمانی گفت: «مسلماً این مسئله بزرگی خواهد بود. ما دو مورد را قبلاً داشتیم یکی وزیر علوم تکنولوزیک بود و به دلیل سرقت از کار برکنار شد.»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار