نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

شکایت پروفسور آلمانی از نماینده سراوان

پروفسور بوگارد استاد آلمانی می گوید: از طریق دوستانم و چند ایمیلی که به من ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌ام شده ام. وقتی مقاله درازهی را خواندم متوجه سرقت شدیدی شدم و قطعاً از طریق مجامع رسمی از او شکایت خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۶
به گزارش "راهبرد معاصر"؛ پس از هتاکی و بد دهنی نماینده سروان در گمرک و پخس تصاویر وی در مجلس شورای اسلامی که تهدید می‌کرد در صورتی که وزیر اقتصاد استیضاح نشود استعفا داده و به دانشگاه باز می‌گردد، خبر سرقت علمی درازهی از مقالات استاد دانشگاه آلمان منتشر شد. در همین خصوص آوانت مصاحبه‌ای با پروفسور ولفرام بوگارد انجام داده است. این استاد دانشگاه معتقد است مقاله درازهی، ترکیب دو مقاله او است که قصد دارد از طریق IEEE شکایت کرده و پیگیر این سرقت علمی شود.

پروفسور بوگارد در این مصاحبه می‌گوید از طریق دوستانش و چند ایمیلی که به او ارسال شده است متوجه سرقت از مقاله‌اش شده و وقتی مقاله درازهی را خوانده متوجه سرقت شدیدی شده است. او می‌گوید: «کاری که درازهی انجام داده است ترکیب دو مقاله ما بوده یعنی دو مقاله را ترکیب کرده و اسم ما را حذف و اسم خودش را به جای اسم ما گذاشته است.»


این استاد آلمانی درباره پیگیری این سرقت علمی اشاره داشت: «این مقاله‌ها دارای حق کپی رایت(حق تالیف) هستند که توسط IEEE صادر شده است و من حتماً این موضوع را از طریق IEEE پیگیری و آن‌ها هم از متهم شکایت خواهند کرد.»


بوگارد همچنین درباره واکنش‌های مجامع علمی و رسانه‌ای کشور آلمان در صورت رخ دادن خطایی مشابه از سوی مسئولین آلمانی گفت: «مسلماً این مسئله بزرگی خواهد بود. ما دو مورد را قبلاً داشتیم یکی وزیر علوم تکنولوزیک بود و به دلیل سرقت از کار برکنار شد.»

ارسال نظر