سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق

اتحادیه اروپا خواستار توقف تنش‌زایی کره شمالی شد

اتحادیه اروپا خواستار توقف تنش‌زایی کره شمالی شد سخنگوی اتحادیه اروپا با درخواست از کره شمالی برای توقف تنش‌زایی در شرق آسیا، خواستار پایان آزمایش‌های موشکی این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، آزمایش‌های موشکی مکرر کره شمالی و درخواست «کیم جونگ اون» رهبر این کشور برای تولید بمب‌های اتمی، با واکنش انتقادآمیز اتحادیه اروپا همراه شد.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا شامگاه دوشنبه با درخواست از کره شمالی برای توقف تنش‌زایی در شرق آسیا، خواستار پایان آزمایش‌های موشکی این کشور شد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است که اتحادیه اروپا از کره شمالی می‌خواهد تا از افزایش تنش‌های نظامی از طریق پرتاب موشک و اعزام هواپیماهای بدون سرنشین جلوگیری کند.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «اتحادیه اروپا از جمهوری دموکراتیک خلق کره می‌خواهد تا فعالیت‌هایی را که موجب افزایش تنش‌های نظامی می‌شود، از جمله پرتاب موشک و نفوذ پهپادها به خارج از مرزهای این کشور که در هفته گذشته انجام شده، متوقف کند».

 

پیش از این، خبرگزاری دولتی کره جنوبی «یونهاپ» با اشاره به تصویر منتشر شده از رهبر کره شمالی مقابل موشک‌های بالستیک با کلاهک اتمی، نوشت این کشور حدود ۱۵ تا ۶۰ عدد از این کلاهک‌ها در اختیار دارد. 

 

پیش از این در بامداد یکشنبه ارتش کره جنوبی اعلام کرده بود که همسایه شمالی آن در ساعات اولیه سال نو میلادی، یک موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار