آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را آزاد کرد شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند الجولانی به بغداد نمی‌رود

اتحادیه اروپا خواستار توقف تنش‌زایی کره شمالی شد

سخنگوی اتحادیه اروپا با درخواست از کره شمالی برای توقف تنش‌زایی در شرق آسیا، خواستار پایان آزمایش‌های موشکی این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، آزمایش‌های موشکی مکرر کره شمالی و درخواست «کیم جونگ اون» رهبر این کشور برای تولید بمب‌های اتمی، با واکنش انتقادآمیز اتحادیه اروپا همراه شد.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا شامگاه دوشنبه با درخواست از کره شمالی برای توقف تنش‌زایی در شرق آسیا، خواستار پایان آزمایش‌های موشکی این کشور شد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است که اتحادیه اروپا از کره شمالی می‌خواهد تا از افزایش تنش‌های نظامی از طریق پرتاب موشک و اعزام هواپیماهای بدون سرنشین جلوگیری کند.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «اتحادیه اروپا از جمهوری دموکراتیک خلق کره می‌خواهد تا فعالیت‌هایی را که موجب افزایش تنش‌های نظامی می‌شود، از جمله پرتاب موشک و نفوذ پهپادها به خارج از مرزهای این کشور که در هفته گذشته انجام شده، متوقف کند».

 

پیش از این، خبرگزاری دولتی کره جنوبی «یونهاپ» با اشاره به تصویر منتشر شده از رهبر کره شمالی مقابل موشک‌های بالستیک با کلاهک اتمی، نوشت این کشور حدود ۱۵ تا ۶۰ عدد از این کلاهک‌ها در اختیار دارد. 

 

پیش از این در بامداد یکشنبه ارتش کره جنوبی اعلام کرده بود که همسایه شمالی آن در ساعات اولیه سال نو میلادی، یک موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار