ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است

سومین شهید فلسطینی در ششمین روز کاری کابینه نتانیاهو

سومین شهید فلسطینی در ششمین روز کاری کابینه نتانیاهو تنها پس از گذشت شش روز از آغاز کار کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو»، منابع فلسطینی خبر دادند که یک نوجوان فلسطینی دیگر به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای رژیم صهیونیستی، بامداد امروز (سه‌شنبه)، پس از ورود به اردوگاه «الدهیشه» در شهرستان بیت لحم (جنوب کرانه باختری) نوجوان شانزده‌ساله فلسطینی «آدم عیاد» را به شهادت رساندند.

 

بنا بر گزارش پایگاه خبری «عرب۴۸»، نیروهای رژیم صهیونیستی همزمان با تیراندازی شدید وارد اردوگاه الدهیشه شدند که این امر منجر به درگیری در محل شد. در جریان این درگیری، آدم عیاد نوجوان شانزده‌ساله فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست بشدت مجروح می‌شود. رسانه‌های فلسطینی ساعاتی بعد از شهادت عیاد خبر دادند.

 

پایگاه عرب۴۸ در گزارش خود اشاره کرد که این نوجوان فلسطینی تک‌پسر خانواده‌اش بوده است. براساس گزارش‌ها، نظامیان صهیونیست، «عنان سرابطه» از اهالی اردوگاه الدهیشه را نیز بامداد امروز دستگیر کرده‌اند.

 

روز گذشته نیز دو جوان فلسطینی دیگر به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در کرانه باختری به شهادت رسیدند. خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) روز گذشته گزارش داده بود که یکی از شهدا «محمد سامر حسن حوشیه» (۲۱ساله) نام داشته که از اهالی منطقه الیامون بوده و پس از اصابت گلوله به سینه‌اش به شهادت رسیده است. «محمد احمد عابد» (۱۷‌ساله) دیگر شهید فلسطینی و از اهالی کفر دان بود که گلوله به شکم و ران او برخورد کرد و به شهادت رسید.

 

این سه فلسطینی در آغاز سال جدید میلادی و تنها پس از گذشت شش روز از روی کار آمدن «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. یک روز پس از سوگند اعضای کابینه جدید رژیم صهیونیستی، جمعه گذشته نیز، شهر نابلس مورد حمله نظامیان صهیونیست قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار