کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

قدردانی خانواده سردار سلیمانی از مردم ایران و کرمان

دختر شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حال و هوای این روز‌ها یادآور روز‌های دی‌ماه ۱۳۹۸ و آن تشییع باشکوه شهید سلیمانی است؛ تشییعی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک یوم‌الله است. مردم عزیز ما در راستای همین امر مهم، قدم‌های بزرگی برداشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، خانم زینب سلیمانی دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهید سلیمانی که در مصلی تهران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: حال و هوای این روزها یادآور روزهای دی‌ماه 1398 و آن تشییع باشکوه شهید سلیمانی است؛ تشییعی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک یوم‌الله است و باید یاد و خاطره آن ایام را زنده نگهداشت و مردم عزیز ما در راستای همین امر مهم، قدم‌های بزرگی برداشته‌اند.

وی افزود: سه سال پیش در چنین شهید سلیمانی به آرزوی دیرینه خود رسید، همان آرزویی که برای رسیدن به آن 40 سال بیابان‌ها، کوه‌ها و صحرا را طی کرد تا به آن رسید. این وصال بر شهید سلیمانی و شهدای همراهش مبارک باد؛ خصوصا مجاهد عزیز ابومهدی المهندس.

دختر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: آن‌چه امروز از ایشان برجای مانده، منش و مرام این شهید عزیز است؛ همان چیزی که می‌توان با بهره‌برداری از آن موجب رشد و تعالی ایران و امت اسلام شد. بهترین گواه و سند بر این راه و منش شهید سلیمانی، وصیتنامه الهی-سیاسی و کارناه درخشان اوست.

سلیمانی بیان کرد: امسال آن‌چه از وصیتنامه شهید سلیمانی بسیار برجسته شد، عبارت زیبای «جان من و امثال من فدای مردم ایران باد» هست؛ این عبارت به روشنی اهمیت مردم در اندیشه او را نشان می‌دهد. اکنون باید پرسید چرا شهید سلیمانی خودش را جان‌فدای این ملت می‌داند؟

وی ادامه داد: پاسخ این سوال در کلام شهید واضح است که او مردم ایران را مردم پرافتخار و سربلندی می‌دانست. این شهید عزیز مردم ایران را مردمی فداکاری می‌دانست که در طول تاریخ، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جان و مال و عزیزان خود را خالصانه برای اسلام و ایران فدا کردند.

رئیس موسسه مکتب سلیمانی اظهار داشت: اهمیت دارد که تمام مسئولان راه و مرام شهید سلیمانی را در پیش گرفته و گره‌های زندگی مردم را با فداکاری باز کنند و آینده بهتری را برای فردای مردم رقم بزنند.

سلیمانی اضافه کرد: ان‌شاالله با توجه و تأسی به این مرام و اندیشه بتوانیم حق این ملت را ادا کرده و موجبات رضایت خداوند را برای این مردم و کشور فراهم کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار