«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

لغو سفر نتانیاهو به امارات

لغو سفر نتانیاهو به امارات امارات متحد عربی روز سه شنبه اعلام کرد که سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی به این کشور را لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارانوت» این سفر قرار بود هفته آینده انجام شود. امارات همچنین تعرض وزیر امنیت قومی نتانیاهو به صحن مسجد القصی را محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، باوجود هشدارهای شدیداللحن مقاومت فلسطین در غزه درباره هرگونه تعرض «ایتمار بن گویر» (بن غُفیر) وزیر امنیت قومی کابینه افراطی «بنیامیین نتانیاهو»، صبح سه‌شنبه وی به همراه شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست تحت تدابیر شدید امنیتی به صحن‌های مسجد الاقصی یورش بردند.

بن‌گویر نخستین وزیر کابینه رژیم صهیونیستی است که طی پنج سال اخیر، به صحن‌های مسجدالاقصی تعرض می‌کند. وی پیش از تصدی پست وزارتی نیز بارها با تحریک کردن صهیونیست‌ها و همراه کردن آن‌ها با خود، به مسجدالاقصی تعرض کرده بود و اعلام کرده بود که پس از انتصاب به عنوان وزیر با اختیارات گسترده‌تری به هجوم خود به الاقصی ادامه خواهد داد.

وی پیشتر به پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که تصمیم دارد طی هفته جاری به مسجد الاقصی تعرض کند. اقدامی که با واکنش شدیداللحن جنبش حماس در نوار غزه همراه شد و به اعلام رسانه‌های عبری، این جنبش از طریق میانجیگر مصری، پیام هشدار شدیداللحنی را به رژیم صهیونیستی داد و اعلام کرد که تعرض بن‌گویر به مسجد الاقصی موجب خواهد شد وضعیت آرامش نسبی حاکم بر نوار غزه از بین رفته و تا فرودگاه بن گوریون در اللد، خبری از امنیت و آرام‌سازی اوضاع نخواهد بود.

با وجود این هشدار، بن گویر امروز با شماری از شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی یورش برد اما این یورش تنها ۱۲ دقیقه طول کشید و وی تحت تدابیر شدید امنیتی، این مکان مقدس را ترک و از صحن‌های آن خارج شد.

دولت عربستان نیز بعد از ظهر سه شنبه این اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار