سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

لغو سفر نتانیاهو به امارات برای چهارمین بار

لغو سفر نتانیاهو به امارات برای چهارمین بار یک مقام ارشد کابینه رژیم صهیونیستی خبر داد که سفر نخست‌وزیر این رژیم به امارات عربی متحده به‌صورت رسمی لغو شده و برنامه دیدار با نخست‌وزیران مجارستان و جمهوری چک، جایگزین آن شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  بعد از اخبار ضد و نقیض درباره تعویق سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به امارات عربی متحده، دقایقی پیش خبر رسمی لغو شدن این سفر منتشر شد.

 

«باراک راوید» خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللا نیوز» در صفحه توئیتر خود نوشت که یک مقام ارشد کابینه اسرائیل به او خبر داده که سفر نتانیاهو به امارات کاملا لغو شده است.

 

این مقام اسرائیلی که نامش فاش نشد، درباره دلیل لغو این سفر توضیحی نداده است.

 

بر اساس این گزارش، زمان جلسه ملاقات نتانیاهو با نخست‌وزیران مجارستان و جمهوری چک، که برای شامگاه پنجشنبه و بعد از بازگشت نتانیاهو از امارات برنامه‌ریزی شده بود، جلوتر آمده و بعدازظهر امروز برگزار می‌شود.

 

پیش از این در دو خبر جداگانه گفته شده بود که عدم موافقت اردن با مسیر پرواز هواپیمای حامل نتانیاهو به امارات و بستری شدن همسر وی از دلایل تعویق سفر نخست‌وزیر اسرائیل به ابوظبی هستند.

 

این در حالی است که بامداد پنجشنبه و پس از اعلام خبر سفر نتانیاهو به امارات عربی متحده، منابع مطلع اماراتی گفتند که «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی آماده است تا با نتانیاهو در ابوظبی دیدار کند.

 

نتانیاهو ابتدا قرار بود در ماه نوامبر به این دو کشور سفر کند. اما به دلایل مختلف از جمله همه‌گیری «کووید۱۹»، مشکلات سیاسی داخلی و برخی ملاحظات خارجی، این سفر ابتدا به ماه دسامبر و سپس ژانویه به تعویق افتاد.

 

امارات عربی متحده و بحرین اما در سپتامبر ۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه‌های سازش با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های آبراهام» امضا کرده و رسماََ مناسبات دیپلماتیک برقرار نمودند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار