جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیاز رکورد گرانی را شکست

گزارش جدید مرکز آمار ایران از تغییر قیمت کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور طی آذرماه امسال نشان می‌دهد، پیاز با رشد ۲۵.۴ درصدی طی یک ماه بیشترین میزان افزایش قیمت را داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، در آذر ماه 1401 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با 1.9 درصد و " رشته آش " با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم "ماکارونی" با 0.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌:

در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند " با 7.1 درصد ،" کنسرو تن ماهی " با 3.2 درصد و " گوشت گاو یا گوساله"  با 2.5 درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم " مرغ ماشینی" با 11.8- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " شیر خشک" با 4.6 درصد و " تخم مرغ ماشینی " با 3.7 درصد و می باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " ماست پاستوریزه " با 0.5- درصد بوده است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " هندوانه " با 16.5 درصد و" هلو " با 11.0 درصد می­باشد. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پرتقال " با 13.9-  درصد و " لیمو ترش " با 0.3-  درصد ماست.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " پیاز "  با 25.4 درصد و " کدو سبز" با 6.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " گوجه فرنگی" با 4.4-  درصد و" هویج " با  2.7- درصد است.

مرکز آمار ایران ,

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای" و " نوشابه گازدار " با 1.6 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به " شکر " با 0.7- درصد و " قند " با 0.5- درصد است.

به گزارش تسنیم، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران پیاز با رشد قیمت 25.4 درصدی طی یک ماه (آذرماه 1401) بیشترین رشد قیمت را داشته است. پرتقال هم در آذر ماه  بیش از دیگر خوراکی ها ارزان شده است./ تسنیم

ارسال نظر