پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

کاهش تورم نهاده‌های ساختمانی در ۱۴۰۲

گزارش جدید مرکز آمار ایران نشان می‌دهد نرخ تورم سالیانه و نقطه به نقطه نهاده‌های ساختمانی در شهر تهران در پایان زمستان ۱۴۰۲ به ترتیب به ۳۷.۱ و ۲۳.۸ درصد رسیده که نسبت به فصل قبل از آن، کاهش داشته است
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۷۶

به گزارش راهبردمعاصر، در فصل زمستان ۱۴۰۲، شاخص قیمت نهاده‌های ساختمان‌های مسکونی شهر تهران ۲۳۴۸.۷ است که نسبت به فصل قبل ۶.۶ درصد، نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۳.۸ درصد و در چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره‌ مشابه سال قبل ۳۷.۱ درصد افزایش داشته است.

 

تورم فصلی ۶.۶ درصد

 

در فصل زمستان ۱۴۰۲، درصد تغییرات شاخص قیمت نهاده‌های ساختمان‌های مسکونی شهر تهران نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۶.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (سه‌دهم درصد) ۶.۳ واحد درصد افزایش داشته است.

 

در این فصل، در بین گروه‌های اجرایی، بیشترین تورم فصلی با ۲۲.۳ درصد مربوط به گروه اجرایی « گچ و گچکاری» است، این در حالیست که گروه اجرایی «ایزوگام و قیرگونی و آسفالت» با ۱.۳ درصد کاهش نسبت به دوره قبل مواجه شده است.

 

کاهش تورم نقطه به نقطه

 

در فصل زمستان ۱۴۰۲، درصد تغییرات شاخص قیمت نهاده‌های ساختمان‌های مسکونی شهر تهران نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۳.۸ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۱.۲ درصد) ۱۷.۴ واحد درصد کاهش داشته است.

 

در این فصل در بین گروه‌های اجرایی، بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۷۵.۵ درصد مربوط به گروه اجرایی «گچ و گچکاری» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۳.۳ درصد مربوط به گروه اجرایی « آهن آلات، میلگرد، پروفیل درب و پنجره و نرده» است.

 

کاهش تورم سالیانه

 

در فصل زمستان ۱۴۰۲، درصد تغییرات شاخص قیمت نهاده‌های ساختمان‌های مسکونی شهر تهران در چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالیانه) ۳۷.۱ درصد بوده است که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۵.۳ درصد) ۸.۲ واحد درصد کاهش داشته است.

 

در این فصل در بین گروه‌های اجرایی بیشترین تورم سالیانه با ۶۳.۳ درصد مربوط به گروه اجرایی «یراق آلات درب و پنجره» و کمترین تورم با ۳۰.۲ درصد مربوط به گروه «سنگ» بوده است./ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار