سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

قالیباف: سردار سلیمانی، مردم را دسته‌بندی نمی‌کرد

قالیباف: سردار سلیمانی، مردم را دسته‌بندی نمی‌کرد رئیس مجلس گفت: مسئولیت پذیری در کنار شجاعت و شناخت میدانی، حل مشکلات را برای شهید سلیمانی ممکن می‌کرد و از آن جهت که تمام تلاش و تمرکز او بر حل مشکلات و تامین امنیت عموم مردم بود، همه مردم را در نظر می‌گرفت و آن‌ها را دسته بندی نمی‌کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولیت پذیری در کنار شجاعت و شناخت میدانی، حل مشکلات را برای شهید سلیمانی ممکن می کرد و از آن جهت که تمام تلاش و تمرکز او بر حل مشکلات و تامین امنیت عموم مردم بود، همه مردم را در نظر می گرفت و آنها را دسته بندی نمی کرد.

محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز سه شنبه (۱۳ دی ماه) بیان کرد: یاد و خاطره عزیز و شریف سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهانشان در سومین سالروز شهادت غریبانه و جانکاه ایشان را گرامی می دارم.

وی افزود: پیش قدم بودن حاج قاسم برای حل و فصل کارهای بر زمین مانده، حرکت بدون تردید و توقف برای حل مشکلات مردم و خنثی کردن توطئه های دشمن از برجسته ترین خصوصیات ایشان بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مسئولیت پذیری در کنار شجاعت و شناخت میدانی، حل مشکلات را برای ایشان ممکن می کرد و از آن جهت که تمام تلاش و تمرکز او بر حل مشکلات و تامین امنیت عموم مردم بود، اولا همه مردم را در نظر می گرفت و آنها را دسته بندی نمی کرد و ثانیا از تمام ظرفیت های فکری، میدانی، نظامی و دیپلماتیک برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی بهره می گرفت و رنج مجاهدت را برای امنیت و آسایش مردم با جان و دل پذیرا بود.

قالیباف با بیان اینکه پیروی از حاج قاسم گذاشتن قاب عکس ایشان روی طاقچه نیست، گفت: پیروی از حاج قاسم به معنای عمل به مطق مدیریتی و اصول زندگی فردی و اجتماعی ایشان است.

وی تصریح کرد: شجره طیبه جریان مقاومت با ایثار و فداکاری آن شهید والامقام و مردم جانی تازه گرفت و امروز سدی محکم در برابر خباثت آمریکا و جنایت های رژیم صهیونیستی است و بدون شک آرمان حاج قاسم یعنی آزادی قدس شریف و قطع ید کامل آمریکا از منطقه را به زودی محقق خواهد کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حاج قاسم به وظیفه خود در قبال ملت ایران و امت اسلامی عمل کرد و خداوند نام و یاد و حرکت او را با برکت و راهگشا ساخت.

قالیباف در پایان گفت: رحمت و رضوان خدا بر شهید سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و تمامی شهدای سرفراز جریان مقاومت./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار