سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵/ ریزش قیمت سکه و طلا در راه است؟ + جدول آیفون‌های ۱۸ بیرون‌کشیده شده از خلیج فارس را به گمرک تحویل دهید آخرین قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ + نرخ سکه و دلار آخرین قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی چند شد؟ + نرخ نیم و ربع

فرماندهان جنگ اقتصادی باید در کنار سربازان باشند

حرف‌های تکراری در نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید نشان می دهد که همچنان در مدیریت جنگ اقتصادی دچار نارسایی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از نورنیوز شب گذشته ( سه شنبه شب) مجلس شورای اسلامی میزبان برگزاری نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید بود. در این جلسه نمایندگانی از اتاق بازرگانی نیز حضور داشتند.

 

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری خانه ملت در این جلسه پیرامون موضوعاتی چون سازو کارهای بازگشت ارز صادراتی، معافیت‌های مالیاتی تشویقی و تنبیهی، چگونگی اعطای تسهیلات ارزی و ریالی و مواردی از این دست که محور تکراری جلسات مشابه می باشد، گفتگو شده است لیکن خبری در مورد تصمیم گیری پیرامون چگونگی حل و رفع مشکلات عملیاتی تولید کنندگان واقعی در کشور منتشر نشد.

 

تصاویر منتشرشده از این نشست گویای این است که چهره های شرکت کننده در این جلسه، نفرات ثابتی بودند که در همه جلسات مشابه حضور دارند و معمولا حرفهایشان نیز ناظر بر مباحث کلی و کمتر عملیاتی است.

 

اگر چه رییس محترم مجلس شورای اسلامی در این جلسه به درستی گفت: «امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد»، اما اثری از حضورسربازان خط مقدم این جنگ پرشدت که صاحبان مگا پروژه های راهبردی در کشور هستند و با صدها مشکل ریز و درشت برای اجرای پروژه های خود روبرو می باشند، در این جلسه مهم نبود.

 

بدون شک شنیدن مشکلات عملیاتی تولید از لسان فعالان اقتصادی دلسوز در بخش خصوصی که در شرایط سخت موجود همه سرمایه، دانش و تجربه خود را برای ایجاد رونق در تولید ملی به میدان اورده اند ،اهمیتی به مراتب بالاتر از استماع گزارشهای کلی و تکراری دارد.

مهمترین دلیل موفقیت ما در جنگ تحمیلی این بود که فرماندهان شجاع در خطوط مقدم حاضر می شدند و از سربازان می خواستند که در کنار آنها حاضر شده و خطوط دشمن را منهدم کنند.

 

لازم است امروز نیز فرماندهان جنگ اقتصادی در سنگرهای اصلی نبرد حاضر شوند تا با مصایب بی شمار سربازان این میدان سخت از نزدیک اشنا شوند.

 

در این جنگ، مدیریت از قرارگاه، کارساز و راهگشا نیست.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار