موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب

فرماندهان جنگ اقتصادی باید در کنار سربازان باشند

حرف‌های تکراری در نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید نشان می دهد که همچنان در مدیریت جنگ اقتصادی دچار نارسایی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 17
کد خبر: ۱۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از نورنیوز شب گذشته ( سه شنبه شب) مجلس شورای اسلامی میزبان برگزاری نشست مشترک مجلس و دولت برای حمایت از رونق تولید بود. در این جلسه نمایندگانی از اتاق بازرگانی نیز حضور داشتند.

 

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری خانه ملت در این جلسه پیرامون موضوعاتی چون سازو کارهای بازگشت ارز صادراتی، معافیت‌های مالیاتی تشویقی و تنبیهی، چگونگی اعطای تسهیلات ارزی و ریالی و مواردی از این دست که محور تکراری جلسات مشابه می باشد، گفتگو شده است لیکن خبری در مورد تصمیم گیری پیرامون چگونگی حل و رفع مشکلات عملیاتی تولید کنندگان واقعی در کشور منتشر نشد.

 

تصاویر منتشرشده از این نشست گویای این است که چهره های شرکت کننده در این جلسه، نفرات ثابتی بودند که در همه جلسات مشابه حضور دارند و معمولا حرفهایشان نیز ناظر بر مباحث کلی و کمتر عملیاتی است.

 

اگر چه رییس محترم مجلس شورای اسلامی در این جلسه به درستی گفت: «امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد»، اما اثری از حضورسربازان خط مقدم این جنگ پرشدت که صاحبان مگا پروژه های راهبردی در کشور هستند و با صدها مشکل ریز و درشت برای اجرای پروژه های خود روبرو می باشند، در این جلسه مهم نبود.

 

بدون شک شنیدن مشکلات عملیاتی تولید از لسان فعالان اقتصادی دلسوز در بخش خصوصی که در شرایط سخت موجود همه سرمایه، دانش و تجربه خود را برای ایجاد رونق در تولید ملی به میدان اورده اند ،اهمیتی به مراتب بالاتر از استماع گزارشهای کلی و تکراری دارد.

مهمترین دلیل موفقیت ما در جنگ تحمیلی این بود که فرماندهان شجاع در خطوط مقدم حاضر می شدند و از سربازان می خواستند که در کنار آنها حاضر شده و خطوط دشمن را منهدم کنند.

 

لازم است امروز نیز فرماندهان جنگ اقتصادی در سنگرهای اصلی نبرد حاضر شوند تا با مصایب بی شمار سربازان این میدان سخت از نزدیک اشنا شوند.

 

در این جنگ، مدیریت از قرارگاه، کارساز و راهگشا نیست.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار