تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

پیشنهاد ایران به امارات برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار

پیشنهاد ایران به امارات برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان "ایران برای توسعه همکارهای دریایی، بندری و ترانزیتی با ابوظبی آمادگی دارد" گفت:امارات می‌تواند در قالب قراردادهای بلند مدت در بندر چابهار سرمایه‌گذاری کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌اکبر صفایی در دیدار با سفیر امارات در ایران با اشاره راهبرد دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و ارتباطات حسنه با کشورهای همسایه، توسعه روابط دریایی بین دو کشور ایران و امارات متحده عربی را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: ایران برای هرگونه توسعه همکارهای دریایی، ترانزیتی و ارتباطات بندری با ابوظبی آمادگی دارد.

 

وی ادامه داد: ارتباط ترانزیتی و بندری بین تهران و ابوظبی با کشورهای آسیای مرکزی و سایر کشورها می‌تواند به سرعت شکل گرفته و خیلی سریع رونق بگیرد.

 

وی با اشاره به آمادگی سازمان بنادر و دریانوردی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بندری و دریایی امارات در بنادر جنوب ایران به ویژه بندر شهید رجایی و بندر چابهار افزود: در بندر چابهار ظرفیت‌های بسیار خوبی فراهم شده و بخش خصوصی امارات متحده می‌تواند در قالب قراردادهای بلند مدت در بندر چابهار سرمایه‌گذاری کند.

 

سیف محمد عبید الزعابی، سفیر امارات متحده عربی در ایران نیز با تاکید بر گسترش روابط اقتصادی در حوزه حمل‌ونقل دریایی بین تهران و ابوظبی، از اعتماد و علاقه دولت امارات برای توسعه همکاری‌های بندری و دریایی با ایران خبر داد.

 

وی با اشاره به ظرفیت‌های شرکت‌ های امارات متحده برای سرمایه‌ گذاری بندری و دریایی در کشورهای همسایه، علی الخصوص ایران گفت: در آینده نزدیک بازدید میدانی توسط کارشناسان اماراتی از بنادر ایران انجام می شود.

 

وی همچنین با اشاره به زیرساخت‌های بسیار خوب حمل‌نقلی و ترانزیتی در این کشور، از رویکرد ایران برای توسعه همکاری‌های ترانزیتی با کشورهای CIS استقبال کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار