سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

حمله راکتی شدید به پایگاه آمریکا در سوریه

حمله راکتی شدید به پایگاه آمریکا در سوریه منابع محلی سوریه از حمله شدید راکتی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی در شرق سوریه امروز (چهارشنبه) از حمله شدید راکتی به پایگاه نظامی آمریکا در مجاورت میدان گازی «کونیکو» در استان دیرالزور خبر دادند.

 

این منابع به خبرگزاری اسپوتنیک، گفتند که پایگاه نظامی مذکور هدف شدیدترین حمله راکتی قرار گرفته و در نتیجه، موجب آتش‌سوزی در پایگاه شده است. همچنین احتمال قوی می‌رود که تعدادی از نظامیان آمریکایی نیز در این حمله زخمی شده‌ باشند.

 

خبرنگار اسپوتنیک نیز گزارش داد که حمله با ۱۰ فروند راکت صورت گرفته است چیزی که تاکنون این پایگاه آن را تجربه نکرده بود. همچنین پس از حمله صدای آژیر خطر و آمبولانس‌هایی که داخل پایگاه می‌رفتند شنیده می‌شد و همزمان هواپیماهای جنگی و شناسایی نیز به پرواز در آمده بودند.

 

به گفته منابع محلی دود غلیظی از میدان گازی کونیکو به هوا برخاسته و نظامیان آمریکایی نیز اقدام به برقراری تدابیر شدید امنیتی در اطراف پایگاه کرده‌اند.

 

در این رابطه ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به «سنتکام» نیز این حمله را تأیید کرد و مدعی شد که تعداد راکتها دو فروند بوده است. سنتکام اطلاعاتی راجع به میزان تلفات و خسارات احتمالی نداده است.

 

حمله راکتی صبح امروز در شرایطی رخ داد که نظامیان آمریکایی همزمان با سالروز شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در عراق و سوریه در حالت آماده‌باش به سر می‌برند و شب گذشته نیز تمرین نظامی در پایگاه «العمر» در مجاورت میدان گازی «کونیکو» برگزار کردند.

 

پیش از این و در هفته های گذشته نیز پایگاه امریکا در میدان نفتی العمر در شرق سوریه هدف حملات راکتی قرار گرفته بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار