دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

تأکید امیرعبداللهیان بر تشکیل سازوکار قانونی برای توقف توهین به مقدسات اسلامی

وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای کویتی خواستار هماهنگی و اقدام مشترک کشورهای اسلامی در جهت حفظ وضعیت تاریخی و قانونی مسجدالاقصی شد و بر تشکیل سازوکار قانونی برای توقف توهین به مقدسات اسلامی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۷۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح وزیر امور خارجه کویت در خصوص روند مناسبات دو جانبه، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله هتک حرمت اخیر مسجد الاقصی توسط صهیونیست‌ها و اقدام موهن نشریه فرانسوی تلفنی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند. 

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن محکومیت اقدام صهیونیست‌ها در خصوص توهین و هتک حرمت مسجدالاقصی، خواستار هماهنگی و اقدام مشترک کشورهای اسلامی در جهت حفظ وضعیت تاریخی و قانونی مسجدالاقصی شد و بر تشکیل سازوکار قانونی در این خصوص جهت توقف توهین به مقدسات اسلامی تاکید کرد. 

 

امیرعبداللهیان بار دیگر بر لزوم تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در راستای صلح و ثبات منطقه تأکید کرد. وی همچنین از نشست آتی محیط زیست دریایی موسوم به ROPME به میزبانی کویت استقبال کرد.

 

شیخ سالم عبدالله الجابر الصباح وزیر امور خارجه کویت نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، بار دیگر بر موضع ثابت دولت کویت در قبال موضوع فلسطین تاکید و اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در هتک حرمت مسجد الاقصی را به شدت محکوم کرد.

 

وزیر امور خارجه کویت از پیشنهاد و ابتکار جمهوری اسلامی ایران در خصوص اقدام هماهنگ سازمان همکاری اسلامی برای توقف اقدامات توهین آمیز رژیم صهیونیستی که صلح و ثبات در منطقه را به خطر می‌اندازد، استقبال کرد.

 

وزیر امور خارجه کویت همچنین با اشاره به سابقه سیاه نشریه شارلی ابدو در توهین به پیامبر اسلام (ص)، ضمن رد اقدام موهن نشریه فرانسوی، توهین به مراجع و رهبران دینی را توهین به تمام مسلمانان دانست.

 

طرفین در این تماس تلفنی بر تحکیم مناسبات دوجانبه تاکید کرده و از برگزاری نشست آتی کمیسیون عالی همکاری‌های مشترک دو کشور استقبال کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار