سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر

واکنش وزیر ارتباطات به پرتاب قائم ۱۰۰

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به پرتاب موفقیت‌آمیز زیرمداری ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ نوشت: این ماهواره‌ پس از طی مراحل نهایی، ماهواره ناهید یک را در مدار قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد دستاورد جدید ایران در حوزه فضایی با پرتاب موفقیت‌آمیز زیرمداری ماهواره‌بر قائم 100 نوشت: در راستای پیگیری اجرای دستورات ریاست محترم جمهور و مصوبات نخستین جلسه شورای‌عالی فضایی کشور با همت متخصصین نیروی هوافضای سپاه، کلاس جدیدی از ماهواره‌برهای لایه لئو با نام «قائم» با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه این ماهواره‌برِ سوخت جامد موسوم به «قائم 100» که توانایی تزریق ماهواره‌های زیر یک‌صد کیلوگرم در مدار 400 تا 500 کیلومتری زمین را دارد، افزود: قرار است انشاا... پس از طی مراحل نهایی، ماهواره ناهید یک را در مدار قرار دهد.

 

زارع‌پور تصریح کرد: ماهواره ناهید یک، ماهواره‌ای مخابراتی ساخت پژوهشگاه فضایی ایران و از کلاس میکرو با قابلیت ارسال و دریافت داده و صوت در باند ku و کنترل سه محوره و برخی دیگر از مکانیزم‌های فضایی است که چنین ماهواره‌ای برای نخستین بار انشاا... در مدار تزریق خواهد شد.

 

وی در ادامه با انتشار هشتگ «ایران قوی»، این موفقیت را به همه دست‌اندرکاران صنعت فضایی و تلاشگران نیروی هوافضای سپاه پاسداران تبریک گفت و برای همه آنان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون کرد./ تسنیم

ارسال نظر