ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

هشدار اردوغان به یونان: دست از نقشه‌های ضد ترکیه بردارید

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه کشورش برنامه‌ای برای حمله موشکی به یونان ندارد، گفت آتن باید تجاوز به حقوق و منافع آنکارا در دریای اژه را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز شنبه به یونان هشدار داد که طرح‌های ضد این کشور در دریای اژه را کنار بگذارد.

 

اردوغان طی سخنرانی در مراسمی در آنتالیا گفت که یونان باید طرح‌های ضد ترکیه‌ای در دریای اژه را کنار بگذارد زیرا آنکارا برنامه‌ای برای حمله موشکی به آتن ندارد.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «یونان باید از تلاش برای تجاوز به حقوق و منافع ترکیه در منطقه، از جمله در دریای اژه دست بردارد».

 

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به گزارش رسانه‌های یونان در مورد تهدید موشک‌های تایفون، اظهار داشت که در آخرین آزمایش‌ها، موشک‌های اصلاح‌شده با دقت به اهداف خود در فاصله ۵۶۱ کیلومتری اصابت کردند.

 

طبق این گزارش، اردوغان ادامه داد: «رسانه‌های یونانی با نگرانی درباره برد موشک تایفون شروع به نوشتن کرده و مدعی شدند که آنکارا می‌تواند به آتن حمله کند. ما چنین هدفی نداریم! اقدامات تلافی‌جویانه فقط در صورت تهدید منافع ترکیه انجام می‌شود».

 

به نوشته ریانووستی، آنکارا معتقد است اگر یونان آب‌های سرزمینی خود را از محدوده کنونی شش مایلی به دوازده مایل گسترش دهد، عملا مسیرهای آبی ترکیه را می‌بندد و توانایی این کشور برای دستیابی به آب‌های بین‌المللی را قطع می‌کند.

 

با این حال، «نیکولاوس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان گفته بود که تهدید ترکیه به آغاز جنگ، بیشتر نشان‌دهنده رفتار تحریک‌آمیز برای تغییر وضعیت موجود است تا رفتار یک متحد در ائتلاف ناتو./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار