گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دعوت امیرعبداللهیان به الجزیره

وزیر خارجه الجزایر در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان آمادگی این کشور برای برگزاری رایزنی‌های سیاسی با ایران را اعلام و از وزیر خارجه برای سفر به الجزیره دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه ۱۷ آبان ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «رمطان لعامره» وزیر امور خارجه الجزایر در خصوص مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه مسائل دوجانبه و همچنین تحولات منطقه و جهان اسلام از جمله هتک حرمت اخیر به مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی و اقدام موهن نشریه فرانسوی علیه ارزش‌های اسلامی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی روابط دو کشور را خوب و رو به گسترش ارزیابی کرد و از آمادگی کشورمان برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در آینده نزدیک خبر داد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به هتک حرمت مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی و همچنین اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی علیه ارزش‌های اسلامی و مرجعیت دینی، خواستار ایجاد یک سازوکار قانونی و بین‌المللی موثر برای توقف اقدامات توهین آمیز علیه ارزش‌های دینی و اماکن مقدس شد.

 

وزیر خارجه همچنین ضمن انتقال سلام رئیس جمهور کشورمان به رئیس جمهور الجزایر، از همتای خود برای سفر به ایران دعوت کرد.

 

رمطان لعمامره وزیر امور خارجه الجزایر نیز ضمن محکوم کردن اقدام صهیونیست‌ها در هتک حرمت مسجد الاقصی و همچنین اقدام توهین آمیز مجله فرانسوی، بر ضرورت تقویت همکاری بین کشورهای اسلامی در مجامع بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد و سازمان همکاری‌های اسلامی برای مقابله با این اقدامات تأکید کرد.

 

رمطان لعمامره همچنین برای برگزاری رایزنی‌های سیاسی بین دو کشور در آینده نزدیک اعلام آمادگی کرد.

 

وزیر امور خارجه الجزایر متقابلا سلام رئیس جمهور کشورش را به مقامات عالی کشورمان ابلاغ و از وزیر امور خارجه ایران برای سفر به الجزایر دعوت کرد./ فارس

ارسال نظر