جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته

خط ۶ متروی تهران تا پایان سال تکمیل می‌شود

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۹.۵کیلومتر باقی‌مانده از خط ۶ مترو تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سید جعفر تشکری هاشمی در حاشیه بازدید از خط 6 مترو اظهار کرد: در این برنامه از 9.5 کیلومتر تونل و ایستگاه‌های میانی در خط 6، شامل ایستگاه‌های کارگر، بوستان لاله، میدان ولی‌عصر(عج)، شهید نجات‌الهی و شهدای هفتم تیر عبور کرد.

 

وی ضمن اشاره به روند پیشرفت مناسب این پروژه گفت: امیدواریم 9.5 کیلومتر باقی‌مانده از خط 6 مترو تا قبل از پایان سال به بهره‌برداری برسد.

 

تشکری هاشمی لزوم استفاده حداکثری از توان صنعتگران و متخصصین داخلی در تامین تجهیزات ثابت در خطوط مترو را مورد تأکید قرار داد و افزود: امید است با تخصیص بودجه مورد نیاز، هرچه سریع‌تر شاهد اتمام و بهره‌برداری از فازهای باقی‌مانده خط 6 و سایر خطوط موجود مترو باشیم.

 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، در پایان این بازدید از روند خوب و پیشرفت بسیار مطلوب ساخت ایستگاه‌ها و تجهیزات ابراز رضایت کرده و از تلاش‌های مدیرعامل مترو و حمایت‌های معاون حمل و نقل و ترافیک در مسیر تکمیل پروژه خط 6 مترو تقدیر و تشکر کرد.

 

همچنین در این برنامه علاوه بر جلال بهرامی معاون حمل و نقل، محسن هرمزی مدیرعامل مترو و رضا محمدی شهردار منطقه 6 نیز حضور داشته و همچنین مقرر شد ظرف هفته جاری تست گرم این مسیر انجام شود. در این بازدید مدیران عامل و مسئولین شرکت‌های سایبر بین‌الملل، آهاب و مپنا، گزارشی از روند پیشرفت این پروژه را ارائه کرد.

 

براساس این گزارش، ایستگاه‌های مرزداران، شهرک آزمایش و شهید رضایی از جمله ایستگاه‌های خط 6 مترو است که در سال 1400 مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفتند./ تسنیم

ارسال نظر