ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

طحان‌نظیف: سازوکار بررسی بودجه در مجلس کاملا متفاوت با سال‌های قبل خواهد شد

سخنگوی شورای نگهبان از موافقت این شورا با طرح اصلاح سازوکار بودجه‌های سنواتی خبر داد و گفت: با این مصوبه ساز و کار بررسی بودجه و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی کاملاً متفاوت از سال‌های قبل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگوی تلویزیونی از موافقت شورای نگهبان با طرح اصلاح موادی از آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درمورد تغییر و اصلاح سازوکار بودجه های سنواتی خبر داد و گفت: در هفته‌های اخیر طرح اصلاح مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درباره تغییر و اصلاح سازوکار تصویب بودجه‌های سنواتی جهت اظهارنظر به شورای نگهبان ارسال شده بود و با اشکالات و ابهاماتی مواجه شده بود.

 

وی افزود: در چهارشنبه اخیر، اشکالات شورا در آخرین مرحله مرتفع شد و با بررسی‌هایی که در شورای نگهبان انجام دادیم، این طرح خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

 

طحان نظیف اظهار کرد: براساس این طرح، بودجه کل کشور باید در ۲ بخش و در ۲ مرحله به تفکیک بخش احکام و ارقام و بخش جداول تقدیم مجلس شود. یعنی در ابتدای آبان‌ماه هر سال، قسمت اول بودجه که ماده‌واحده‌ای مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کشور و صرف منابع عمومی بودجه کشور و همچنین ترازهای عملیاتی سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت است، باید به تصویب مجلس برسد و پس از آنکه این مصوبه به شکل قانون درآمد، مبتنی بر آن قسمت دوم لایحه که شامل ارقام و جداول است به مجلس تقدیم شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان اظهار کرد: لذا باید عرض کنیم که با این مصوبه ساز و کار بررسی بودجه و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی کاملاً متفاوت از سال‌های قبل خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار