جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

امیر حاتمی: هیمنه پوشالی آمریکا با موشک‌های نقطه‌زن ایرانی در جهان فروریخت

مشاور فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در امور ارتش گفت: نیرو‌های مسلح توانستند پس از جنایت بزرگ ارتش تروریست آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی، در اقدامی شجاعانه با موشک‌های نقطه‌زن، هیمنه پوشالی آمریکایی‌ها را در منطقه و جهان فرو بریزند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در امور ارتش در مراسم هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در دانشگاه افسری امام علی (ع) نیروی زمینی ارتش با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با پیروزی شکوهمند انقلاب و اخراج مستشاران نظامی و قطع دخالت نظام سلطه در امور داخلی کشورمان، نیرو‌های مسلح و صنعت دفاعی کشورمان در دوران پر فراز و نشیب دفاع مقدس با وجود تحریم‌های ظالمانه نظامی دو بلوک شرق و غرب توانست با بهره گیری از ظرفیت‌های داخلی و همت ملت ایران در مقابل ماشین نظامی تا بن دندان مسلح رژیم بعثی عراق و حامیان جهانی‌اش ایستادگی و مقاومت کند.

 

سرتیپ حاتمی با بیان اینکه پس از دوران جنگ تحمیلی، فصل نوینی در حوزه رشد و بالندگی دفاعی کشور گشوده شد، افزود: ایران قبل از انقلاب با وجود ادعای حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا و بلوک غرب و درآمد‌های سرشار نفتی تنها قادر به تولید حدود ۳۰ خانواده از محصولات دفاعی بود. به برکت روح خودباوری و هدایت‌های حکیمانه امامین انقلاب، امروز در کشور بیش از ۷۵۰ خانواده از محصولات دفاعی بدون نیاز به خارج از کشور تولید می‌شود.

 

مشاور فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در امور ارتش با تشریح چهار دهه تحریم‌های ظالمانه علیه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: ایران اسلامی توانست با تکیه بر مدیریت جهادی و انقلابی در تمامی حوزه‌های دفاعی، نظیر حوزه‌های رزم زمینی، هوایی، دریایی، موشکی، راداری، پدافندی و غیره به دستاورد‌ها و پیشرفت‌های خیره‌کننده‌ای در لبه فناوری‌های روز دنیا دست یابد.

 

وی یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین حوزه‌های پیشرفت تسلیحاتی ایران اسلامی را توان موشکی دانست و افزود: دانشمندان جوان ایرانی توانسته‌اند برخلاف میل نظام سلطه، طیف گسترده‌ای از موشک‌های بالستیک و کروز را برای مقابله با هرگونه تهدید، تولید و در اختیار رزمندگان مدافع امنیت قرار دهند.

 

امیر حاتمی نمونه‌ای از قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار دادن پایگاه‎های آمریکایی در منطقه عین‌الاسد و عناصر ضد انقلاب وابسته به استکبار برشمرد و افزود: نیرو‌های مسلح توانستند پس از جنایت بزرگ ارتش تروریست آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار سپهبد قاسم سلیمانی در اقدامی برق‌آسا و شجاعانه با چندین فروند موشک نقطه‌زن، هیمنه پوشالی آمریکایی‌ها را در منطقه و جهان فرو بریزند و پایگاه نظامی آنان را بر سرشان ویران کنند.

 

مشاور فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در امور ارتش توانمندی کشور در ساخت انواع هواپیما‌های بدون سرنشین (پهپاد) توسط نیرو‌های مسلح را خیره‌کننده دانست و افزود: دست‌یابی به انواع پهپاد‌های رزمی، بمب‌افکن، رهگیر، شناسایی، مراقبتی، جنگالی و انتحاری ایران را در حوزه پهپادی جزو پنج قدرت برتر جهان قرار داده و می‌تواند دست برتر نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در نبرد‌ها و تهدیدات احتمالی پیشِ رو باشد.

 

وی با بیان اینکه ایران اسلامی به واسطه مجاورت با دریا و داشتن مرز‌های دریایی طولانی ناگزیر از پرداختن به توسعه دریا و امنیت و سیادت دریایی است، تصریح کرد: بنا بر اظهار نظر مراجع معتبر دریایی، جمهوری اسلامی ایران توانسته با الحاق انواع ناوشکن‌های بومی و تجهیز سپر دفاعی خود به شناور‌های تندرو تهاجمی مجهز به سامانه‌های دفاعی متنوع، انواع مهمات، مین‌های دریایی و موشک‌ها و همچنین به‌کارگیری زیر دریایی‌های مدرن ساخت داخل، به یکی از قدرتمندترین کشور‌های منطقه در عرصه دریا تبدیل شود.

 

سرتیپ حاتمی گفت: تجربه تلخ بمباران شهر‌ها و شهادت مردم مظلوم غیرنظامی کشورمان، متخصصان ایرانی را واداشت تا برای ضعف پدافندی کشور در دوران جنگ تحمیلی چاره‌اندیشی کنند. ایران اسلامی جزو معدود کشور‌هایی است که با اتکا به توانمندی‌های داخلی، پیشرفته‌ترین سامانه‌های پدافندی را طراحی و تولید کرده و امروز نیروی پدافند هوایی ارتش با بهره‌گیری از این سامانه‌های پدافندی می‌تواند به‌راحتی از آسمان کشورحراست کند.

 

مشاور فرمانده کل نیرو‌های مسلح تاکید کرد: از آنجا که جمهوری اسلامی دارای موقعیت راهبردی و ژئوپلیتیک خاص در منطقه غرب آسیا است، بدخواهان و زورگویان مستکبرعالم همواره به دنبال وابسته کردن و به تاراج بردن منافع ملی کشورمان بوده‌اند. امروز ملت بزرگ ایران برای نخستین بار در تاریخ خود، در مقابل زیاده‌خواهان و بدخواهان ایستاده وهرگز در برابر جنگ سخت، نرم و عملیات روانی و جنگ شناختی دشمن مرعوب نشده و به هیچ عنوان حاضر به خدشه‌دار شدن منافع ملی، تمامیت ارضی و آرمان استقلال‌خواهی خود نخواهند شد.

 

امیر حاتمی با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز و تحسین‌برانگیز رزمایش ذوالفقار ارتش طی روز‌های اخیر گفت: مهمترین راهبرد نظام اسلامی از منظر اندیشه دفاعی فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، قوی شدن است و صیانت از نعمت و موهبت استقلال‌خواهی و عدم وابستگی به استکبار جهانی در تمامی ابعاد و مولفه‌های قدرت است که امروز این مسیر نورانی در نیرو‌های مسلح ایران اسلامی به خصوص ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال طی شدن است.

 

در پایان این مراسم امیر سرتیپ حاتمی از نمایشگاه دستاورد‌های علمی و پژوهشی دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) بازدید کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار