قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

احتمال افزایش وام نهضت ملی مسکن به ۵۰۰ میلیون تومان

احتمال افزایش وام نهضت ملی مسکن به ۵۰۰ میلیون تومان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با ارائه تسهیلات بانکی، ساخت و ساز نهضت ملی مسکن تقویت می‌شود، گفت: انتظار می‌رود سقف وام هم از ۳۵۰ میلیون تومان تا ۵۰۰ میلیون اضافه و زمان بازپرداخت نیز بیشتر شود تا قدرت مالی بالاتری به اشخاص برای ساخت و ساز داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ‌امروز صد و بیست و چهارمین جلسه کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با موضوع پیشنهادات وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساخت سالانه یک میلیون مسکن  با حضور محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و فرهاد رهبر دستیار اقتصادی رئیس جمهور و معاونان وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن در ساختمان شهید دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

در این مراسم، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مسکن و شهرسازی و حمل و نقل دو حوزه اصلی برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی است، گفت: این دو موضوع اگرچه اشتراکاتی دارند اما تلاش‌های متفاوتی می‌طلبند و تا کنون برای آن‌ها دو شورای حمل ونقل و مسکن تشکیل شده و به صورت هفتگی جلسات آن برگزار می‌شود.

* جهش تولید مسکن‌ مطالبه اصلی از وزارت راه و شهرسازی

مهرداد بذرپاش با توضیح در خصوص بخش مسکن و شهر سازی افزود: کارهای ستادی و پشتیبانی در خصوص اجرای وعده ۴ساله دولت، انجام شده است و مطالبه اصلی دولت این است که اجرای قانون جهش تولید مسکن به سرمنزل مقصود برسد.

وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات پیش‌رو به‌ویژه در بخش تأمین مالی و تورم، کار این بخش سخت‌تر شده است.

وزیر راه و شهر سازی در خصوص تأمین زمین و اراضی مورد نیاز برای این هدف‌گذاری گفت: بخشی از زمین ها در مالکیت وزارتخانه و شهرهای جدید است اما مطابق قانون جهش تولید مسکن سند بخش دیگر باید به وزارت راه و شهرسازی منتقل شود.

* اتمام مسکن‌‌های مهر نیمه کاره با منابع صندوق ملی مسکن

بذرپاش با تأکید بر این‌که کار حوزه مسکن در چند بخش انجام می‌شود، گفت: بیش از ۲۰۰ هزار مسکن مهر نیمه تمام باقی مانده که درصد پیشرفت‌های مختلف دارد و تعدادی از آن ها تا پایان سال از طریق منابع صندوق ملی مسکن قابل انجام است.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به شهر جدید پرند بیان کرد: یکی از بحران‌های موجود، مسکن‌هایی است که مردم وجه آن را پرداخت کرده اما هنوز تحویل نگرفته اند؛ این در حالی است که منابع آن صرف زیرساخت‌ها شده، بنابراین تأمین منابع را به‌صورت واریز ۱۰ هزار میلیارد تومان به صندوق ملی مسکن می‌طلبد تا بخشی از آن برای مسکن مهر و بخش دیگر برای مابه‌التفاوت و جبران کسری سود بانک‌ها صرف شود که در این راستا تکمیل مسکن‌های بالای ۶۰ درصد پیشرفت ساخت، در دستور کار است.

* تمرکز برای ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده و ناپایدار

بذرپاش با بیان این‌که اصلی‌ترین تمرکز ما روی بافت‌های فرسوده و ناپایدار است، تشریح‌کرد: این اقدام علاوه بر تولید مسکن، کشور را از مخاطرات بافت فرسوده نجات می‌دهد و تولید و ایمن سازی آن حائز اهمیت است.

وی افزود: در بخش نوسازی بافت فرسوده طرح‌های انگیزشی و بسته‌های تشویقی طراحی شده که با استقبال مردم مواجه شده و نتیجه قابل قبول داشته است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به خودمالکی‌ها و ساخت و ساز از سوی مردم اعلام کرد: فرایند ساخت و ساز شخصی در سال‌های اخیر کاهش پیدا کرده است، اما با راهبرد طرح‌های تشویقی گوناگون که از سوی معاونت شهرسازی درحال اقدام است، روند ساخت مسکن سرعت می‌گیرد.

* درخواست برای افزایش مبلغ و زمان بازپرداخت تسهیلات مسکن

بذرپاش با اشاره به بخش واگذاری زمین و ساخت واحد مسکونی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تصریح کرد: در شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر، زمین ۲۵۰ متری و در روستاها زمین ۵۰۰ متری داده می‌شود که این متراژ بسته به شرایط قابل تغییر است.

وی افزود: از سوی دیگر با ارائه تسهیلات بانکی، ساخت و ساز تقویت و افزایش خواهد یافت و انتظار می‌رود سقف وام از ۳۵۰ میلیون تومان تا ۵۰۰ میلیون اضافه و زمان بازپرداخت نیز اضافه شود تا قدرت مالی بالاتری به اشخاص برای ساخت و ساز داده شود.

* اجرای تفاهم نامه های ساخت مسکن با وزارتخانه‌ها

بذرپاش‌ به توافق با دستگاه‌هایی که در خصوص ساخت مسکن ایفای نقش می‌کنند، اشاره کرد و گفت: کارهای نهادی با دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های بزرگ در راستای تأمین مسکن کارکنان زیرمجموعه خود انجام شده است تا علاوه بر تحقق هدف دولت در حوزه مسکن، این سازمان‌ها به‌عنوان محرک‌های اصلی ساخت مسکن وارد عمل شوند.

بنابراین گزارش امروز صد و بیست و چهارمین جلسه کمیته تخصصی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با موضوع پیشنهادات وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساخت سالانه یک میلیون مسکن با حضور محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و فرهاد رهبر دستیار اقتصادی رئیس جمهور در ساختمان شهید دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

در این جلسه فرزانه صادق مالواجرد، معاون شهرسازی و معماری، ابوالفضل نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن، هادی عباسی اصل معاون امور مسکن و ساختمان و علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید به گزارش عملکرد و پیشنهادات خود در حوزه مسکن پرداختند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار