سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سرلشکر سلامی:در صورت خطای دشمن راهبرد دفاعی ایران به راهبرد تهاجمی تغییر وضعیت می‌دهد

فرمانده کل سپاه با برحذر داشتن اتاق‌های فکر و جنگ جبهه دشمن از طراحی هرگونه ماجراجویی و شیطنت ضد ملت ایران تاکید کرد: در صورت خطای محاسباتی دشمنان، راهبرد دفاعی ایران به راهبرد تهاجمی تغییر وضعیت داده و همه ظرفیت‌های ایران سراسر تهاجمی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان بازدید و ارزیابی میزان آمادگی های دفاعی نیروهای مستقر در جزایر سه گانه و منطقه دریایی نازعات در خلیج فارس ، با تاکید بر اشراف اطلاعاتی و آمادگی مطلوب یگان های دریایی سپاه در صیانت از امنیت آب‌های سرزمینی ایران اسلامی گفت: منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز و جزایر و سواحل مربوط به آن نه تنها برای ایران بلکه برای همه جهان ، منطقه ای حساس و حیاتی بوده و جزء لاینفک اقتصاد جهانی به شمار می رود.

 

وی افزود: در عین حال این منطقه برای کشور بزرگ ایران ، یک مفهوم دفاعی مطلق و کاملی دارد و ما برای دفاع از منافع حیاتی و مرزهای آبی و هوایی خود در این منطقه و جزایر و سواحل ، گسترش دفاعی قدرتمندی را از نیروهای زمینی ، دریایی و هوافضا شکل دادیم و از ذخایر و ظرفیت‌های تهاجمی فوق‌العاده بالایی نیز برخوردار هستیم.

 

فرمانده کل سپاه حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس به بهانه حساسیت آن را موجب گسترش ناامنی و برهم خوردن ترتیبات امنیتی منطقه دانست و تاکید کرد: جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ مستقل بر تمامی پهنه منطقه شمال خلیج فارس و دریای عمان برای دفاع از تمامیت ارضی ، سیادت دریایی و امنیت آسمان خود ، اشراف و تسلط دارد و ما به نیابت از ملت ایران در تمامی عرصه‌ها گسترش دفاعی داریم.

 

سرلشکر سلامی هدف از بازدید مناطق دریایی نازعات را ارزیابی آمادگی نیروهای دفاعی و ظرفیت های تهاجمی مستقر در مقر ها و قدردانی از مجاهدت‌های مخلصانه و فداکارانه فرماندهان و رزمندگان دریادل توصیف و تصریح کرد: بی شک این آمادگی‌ها و ظرفیت سازی های دفاعی و تهاجمی پیام های واضح و روشنی دارد و در مقاطعی از زمان به شکل عملی توسط دشمنان ملت ایران دریافت شده است.

 

فرمانده کل سپاه دستگیری تفنگداران دریایی و انهدام پهپاد های متجاوز دشمن را از مصادیق لمس اقتدار و اراده بزرگ فرزندان ملت ایران که برای بدخواهان میهن اسلامی اتفاق افتاده است ، قلمداد و بیان داشت: سیادت و سیطره نیروهای رزمنده و مدافع حریم ایران اسلامی در دریا و در جریان کشتیرانی ، جریان انرژی ، جریان تجارت و تامین امنیت آن واقعیتی اثبات شده و انکار ناپذیر است که منجر به احساس امنیت و آرامش دل انگیز همه مردم منطقه و قوت قلب جهان اسلام شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به راهبرد دفاع - تهاجم و تبیین سطح و عمق ویران گری ناشی از "ضربه اول" و دشمنان در هنگام تهدید و تعرض عملی احتمالی، تاکید کرد: بسیار طبیعی است که ما در استراتژی، دفاعی عمل می‌کنیم، یعنی آغازگر و شروع کننده هیچ جنگی نیستیم ، اما در تاکتیک وضعیت کاملا معکوس است و در صورتی که خطایی محاسباتی از سوی دشمنان سرزند، راهبرد دفاعی ما به راهبرد تهاجمی تغییر وضعیت داده و همه ظرفیت‌های ما سراسر تهاجمی می‌شوند.

 

سرلشکر سلامی با برحذر داشتن اتاق های فکر و جنگ جبهه دشمن از طراحی هرگونه ماجراجویی و شیطنت ضد ملت ایران و تاکید بر آمادگی های خدشه ناپذیر آحاد نیروهای مسلح کشور به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای دفاع همه‌ جانبه و پیروزمندانه از امنیت و منافع ملی کشور گفت: ارتقای قابلیت ها برای تغییر سریع از استراتژی دفاعی به استراتژی تهاجمی با فراهم سازی همه پیش فرض‌ها و الزامات آن واقعیتی است که طراحی و در صورت نیاز و ضرورت گسترش نیروها را نیز بر اساس آن انجام خواهیم داد.

 

منبع: سپاه نیوز

ارسال نظر