ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

احداث ۲۰ بازار میوه و تره‌بار در پایتخت تا پایان سال ۱۴۰۱

احداث ۲۰ بازار میوه و تره‌بار در پایتخت تا پایان سال ۱۴۰۱ مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اعلام اینکه سعی بر این داریم تا پایان سال جاری حداقل ۱۵ تا ۲۰ بازار جدید میوه و تره‌بار احداث کنیم، گفت: راه‌اندازی نزدیک به ۲۰ بازار مشارکتی نیز با همکاری بخش خصوصی در دستور کار است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، ایوب فصاحت با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث 100 بازار میوه و تره بار در تهران اظهار کرد: تاکنون اقدامات مربوط به 40 بازار نهایی شده و در کوتاه‌ترین زمان کلنگ‌زنی انجام خواهد شد.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با بیان اینکه ما قول احداث 100 بازار را دادیم و به دنبال این هستیم که حداقل 40 بازار را کلنگ‌زنی کنیم، یادآور شد: مساله اصلی ما در این خصوص تأمین زمین است؛ در شهرداری کارگروه ویژه‌ای تشکیل دادیم تا با توجه به اینکه 40 درصد پیشرفت داشتیم، بتوانیم 60 درصد باقی مانده را در ایام باقی مانده تا پایان سال به اتمام برسانیم.

 

وی از احتمال بهره‌برداری از حداقل 15 تا 20 بازار تا پایان سال خبر داد و افزود: احداث این بازارها از جمله برنامه‌های کوتاه‌مدت ما به شمار می‌رود.

 

فصاحت افزود: با توجه به برگزاری جلسات معاون خدمات شهری و همچنین جلسات حوزه شهردار در این زمینه، امیدواریم بتوانیم اراضی مورد نیاز را تحویل بگیریم و موضوع را پیش ببریم.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: بنا داریم بازارهایی را به صورت مشارکتی احداث کنیم و بر همین اساس امسال 15 تا 20 بازار مشارکتی نیز با همکاری بخش خصوصی راه اندازی خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار