دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

اختلاف ۳۹ درصدی قیمت میوه در میادین با قیمت سطح شهر

قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره‌بار، نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر به طور متوسط ۳۹ درصد ارزان‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی نیز در میادین میوه و تره بار، نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر بطور متوسط 32 درصد پایین‌تر عرضه می‌شود.

به طور متوسط قیمت انواع حبوبات 21 درصد و شکر و قند بین 11 تا 17 درصد پایین‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در میادین میوه و تره بار در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

همچنین، قیمت انواع محصولات پروتئینی اعم از گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت مرغ و تخم مرغ بین 6 تا 28 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در میادین میوه و تره‌بار به فروش می‌رسد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار