پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

لندن، انگلیسی بودن کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس را تکذیب کرد

سخنگوی دولت انگلیس روز پنج‌شنبه برخی از گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس انگلیسی است را رد تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دولت انگلیس روز پنج‌شنبه برخی از گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه کشتی توقیف‌شده در خلیج فارس انگلیسی است را رد تکذیب کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی دولت انگلیس در این مورد گفت: «در حال حاضر ما از وجود هرگونه منافع انگلیسی در این کشتی، بی‌اطلاع هستیم.»

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز اعلام کرد یک کشتی خارجی حامل سوخت قاچاق روز یکشنبه در نزدیکی جزیره «لارک» توقیف شده است. بر اساس بیانیه سپاه، این اقدام در چارچوب مأموریت مقابله با قاچاقچیان سوخت صورت گرفته و روند قضایی در ارتباط با کشتی و خدمه آن آغاز شده است.

 

 

ساعتی پس از این بیانیه، برخی از منابع ادعا کردند که این کشتی تحت پرچم انگلیسی فعالیت می‌کرده و توقیف آن نیز به تلافی حمله کماندوهای انگلیسی به یک نفتکش حامل نفت ایران در نزدیکی «جبل طارق» صورت گرفته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار