نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نتانیاهو خطاب به آیپک: باید مشترکاً با تهدید ایران مقابله کنیم

نتانیاهو خطاب به آیپک: باید مشترکاً با تهدید ایران مقابله کنیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر لزوم گسترش توافق‌های عادی‌سازی روابط با دیگر کشورها، گفت زمان اتحاد واشنگتن با تل‌آویو علیه ایران فرارسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی شامگاه دوشنبه خواستار همراهی آمریکا با تل‌آویو جهت مقابله با آنچه تهدیدهای روزافزون ایران خواند شد.

 

نتانیاهو طی سخنرانی ویدئویی برای گردهمایی اعضای «کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل» (آیپک) در واشنگتن گفت: «زمان متحد شدن آمریکا و اسرائیل و دیگر کشورهای برای دفاع از ارزش‌های مشترک است».

 

وی بدون درنظر گرفتن جنایت‌های روزمره رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و همچنین سرکوب اعتراضات خود صهیونیست‌ها علیه کابینه او، با گرفتن ژست حامی مردم ایران، مدعی شد: «تظاهرات جاری در ایران و سرکوب آنها توسط حکومت، نشان می‌دهد که آنها یک رژیم تروریست، وحشتناک و سرکوب‌گر هستند».

 

نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی ادامه داد: «من مشتاق گفتگو در این زمینه با [جو] بایدن رئیس جمهور [آمریکا] و تیم او هستم. بنظرم اکنون اجماعی بیشتر از هر زمان دیگری [علیه ایران] وجود دارد».

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، نتانیاهو همچنین ضمن اشاره به عزم خود برای گسترش توافق‌های عادی‌سازی روابط با کشورهایی که با تل‌آویو رابطه دیپلماتیک ندارند، افزود: «به این مسئله نیز خوش‌بین هستم زیرا سران عربی نظر خود را تغییر داده و دیگر اسرائیل را بجای دشمن، به‌عنوان یک شریک می‌بینند».

 

وی پیش از این نیز با بیان اینکه هنوز هم احتمال احیای توافق هسته‌ای ایران وجود دارد، مدعی شده بود که تل‌آویو تمام تلاش خود را برای ممانعت از آن انجام می‌دهد.

 

چند روز قبل نیز «یواف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگوی تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا ضمن تکرار توهمات نخ‌نماشده، گفت تل‌آویو هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی انجام می‌دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار