آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تأکید ایران بر توسعه همکار‌ی‌های اقتصادی با سوریه

وزیر امور خارجه در دیدار معاون وزیر خارجه سوریه با تأکید بر ضرورت ارتقای مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف، توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های اقتصادی را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای بهره گیری از ظرفیت‌های موجود خواند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه سوریه عصر دوشنبه ۱۹ دی ماه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد. در این دیدار توسعه روابط فیمابین و آخرین تحولات سوریه و منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار، بر اهمیت روابط ممتاز جمهوری اسلامی ایران و سوریه و همکاری‌های نزدیک دو کشور برای برقراری ثبات، امنیت و آرامش در منطقه تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر ضرورت ارتقای مناسبات دو کشور در حوزه‌های مختلف، توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های اقتصادی را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای دو کشور به منظور بهره گیری از ظرفیت‌های موجود خواند.

 

ایمن سوسان معاون وزیر امور خارجه سوریه نیز در این دیدار یاد و خاطره سردار شهید سلیمانی و نقش ویژه ایشان در مبارزه با تروریسم در سوریه و منطقه را گرامی داشت و با قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از سوریه در مقابله با تروریسم و افراط گرایی و کمک به حل و فصل سیاسی بحران سوریه، بر روابط ممتاز فیمابین که بر پایه دیدگاه راهبردی مقامات عالیه دو کشور پایه ریزی شده است، تأکید کرد.

 

وی همچنین وزیر امور خارجه کشورمان را در جریان آخرین تحولات روند سیاسی حل بحران سوریه قرار داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار