ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

احتمال دیدار اردوغان با بشار اسد در ماه می

یک رسانه ترکیه‌ای به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که احتمالاً رئیس‌جمهور ترکیه قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ با رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «آیدینلیک» ترکیه امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه احتمالاً قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور که احتمالاً در ماه می (اردیبهشت ماه) برگزار می‌شود،‌ با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.

 

این روزنامه ترکیه در این خصوص نوشت: «دیدار بین رئیس‌جمهور (ترکیه) رجب طیب اردوغان و بشار الاسد رئیس‌جمهور سوریه احتمالاً‌ در مرحله سوم روند عادی‌سازی روابط برگزار خواهد شد».

 

در ادامه این گزارش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ترکیه اشاره شده که تصریح کرده بود تمایلی به طولانی شدن روند عادی‌سازی روابط ندارد و به وضوح از احتمال دیدار با همتای سوری خود خبر داده بود.

 

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رو که اردوغان قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ ترکیه با رئیس‌جمهور سوریه دیدار کند.

 

اردوغان پیش از این احتمال دیدار با الاسد را رد نکرده بود.

 

پیش از این، شبکه یورونیوز گزارش داده بود که اردوغان این دیدار را در چارچوب تلاشها برای برقراری صلح انجام خواهد داد.

 

رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی در آنکارا خبر داد که قرار است نشست سه‌جانبه‌ای بین وزاری خارجه ترکیه، روسیه و سوریه برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه این دیدار برای نخستین بار برگزار خواهد شد، تصریح کرد، هدف از این دیدار، افزایش تماس بین این کشورها است؛ به ویژه اینکه وزاری دفاع این کشورها نیز اخیراً با هم دیدار کرده بودند.

 

«میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور غرب آسیا و آفریقا و همچنین معاون وزیر خارجه روسیه پیش‌تر به خبرگزاری روسی «ریانووستی» گفته بود که میانجیگری مسکو بین آنکارا و دمشق را تحمیل نمی‌کند اما در صورت درخواست، روسیه آمادگی دارد تا چنین نشستی را برگزار کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار