رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

احتمال دیدار اردوغان با بشار اسد در ماه می

احتمال دیدار اردوغان با بشار اسد در ماه می یک رسانه ترکیه‌ای به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که احتمالاً رئیس‌جمهور ترکیه قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ با رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «آیدینلیک» ترکیه امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه احتمالاً قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور که احتمالاً در ماه می (اردیبهشت ماه) برگزار می‌شود،‌ با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.

 

این روزنامه ترکیه در این خصوص نوشت: «دیدار بین رئیس‌جمهور (ترکیه) رجب طیب اردوغان و بشار الاسد رئیس‌جمهور سوریه احتمالاً‌ در مرحله سوم روند عادی‌سازی روابط برگزار خواهد شد».

 

در ادامه این گزارش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ترکیه اشاره شده که تصریح کرده بود تمایلی به طولانی شدن روند عادی‌سازی روابط ندارد و به وضوح از احتمال دیدار با همتای سوری خود خبر داده بود.

 

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رو که اردوغان قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ ترکیه با رئیس‌جمهور سوریه دیدار کند.

 

اردوغان پیش از این احتمال دیدار با الاسد را رد نکرده بود.

 

پیش از این، شبکه یورونیوز گزارش داده بود که اردوغان این دیدار را در چارچوب تلاشها برای برقراری صلح انجام خواهد داد.

 

رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی در آنکارا خبر داد که قرار است نشست سه‌جانبه‌ای بین وزاری خارجه ترکیه، روسیه و سوریه برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه این دیدار برای نخستین بار برگزار خواهد شد، تصریح کرد، هدف از این دیدار، افزایش تماس بین این کشورها است؛ به ویژه اینکه وزاری دفاع این کشورها نیز اخیراً با هم دیدار کرده بودند.

 

«میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور غرب آسیا و آفریقا و همچنین معاون وزیر خارجه روسیه پیش‌تر به خبرگزاری روسی «ریانووستی» گفته بود که میانجیگری مسکو بین آنکارا و دمشق را تحمیل نمی‌کند اما در صورت درخواست، روسیه آمادگی دارد تا چنین نشستی را برگزار کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار