جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

احتمال دیدار اردوغان با بشار اسد در ماه می

یک رسانه ترکیه‌ای به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که احتمالاً رئیس‌جمهور ترکیه قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ با رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «آیدینلیک» ترکیه امروز (سه‌شنبه) به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه احتمالاً قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور که احتمالاً در ماه می (اردیبهشت ماه) برگزار می‌شود،‌ با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد کرد.

 

این روزنامه ترکیه در این خصوص نوشت: «دیدار بین رئیس‌جمهور (ترکیه) رجب طیب اردوغان و بشار الاسد رئیس‌جمهور سوریه احتمالاً‌ در مرحله سوم روند عادی‌سازی روابط برگزار خواهد شد».

 

در ادامه این گزارش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ترکیه اشاره شده که تصریح کرده بود تمایلی به طولانی شدن روند عادی‌سازی روابط ندارد و به وضوح از احتمال دیدار با همتای سوری خود خبر داده بود.

 

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رو که اردوغان قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری ماه می ۲۰۲۳ ترکیه با رئیس‌جمهور سوریه دیدار کند.

 

اردوغان پیش از این احتمال دیدار با الاسد را رد نکرده بود.

 

پیش از این، شبکه یورونیوز گزارش داده بود که اردوغان این دیدار را در چارچوب تلاشها برای برقراری صلح انجام خواهد داد.

 

رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی در آنکارا خبر داد که قرار است نشست سه‌جانبه‌ای بین وزاری خارجه ترکیه، روسیه و سوریه برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه این دیدار برای نخستین بار برگزار خواهد شد، تصریح کرد، هدف از این دیدار، افزایش تماس بین این کشورها است؛ به ویژه اینکه وزاری دفاع این کشورها نیز اخیراً با هم دیدار کرده بودند.

 

«میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور غرب آسیا و آفریقا و همچنین معاون وزیر خارجه روسیه پیش‌تر به خبرگزاری روسی «ریانووستی» گفته بود که میانجیگری مسکو بین آنکارا و دمشق را تحمیل نمی‌کند اما در صورت درخواست، روسیه آمادگی دارد تا چنین نشستی را برگزار کند./ فارس

ارسال نظر