پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

قوی‌ترین موشک جهان آماده پرتاب شد

موشک قدرتمند "Super Heavy" به همراه فضاپیمای استارشیب که قوی‌ترین موشک جهان بوده و توسط شرکت اسپیس‌ایکس ساخته شده است بر روی سکوی پرتاب قرار گرفته و آماده پرتاب است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شرکت "اسپیس ایکس" ویدئویی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد نسل بعدی فضاپیمای خود قبل از نخستین پرواز آزمایشی، روی سکوی پرتاب قرار گرفته است.

 

فیلم (زیر) فضاپیمای Starship را نشان می‌دهد که در بالای آن موشک قدرتمند Super Heavy در تأسیسات پرتاب Starbase SpaceX در بوکا چیکا، تگزاس قرار گرفته است.

 

ایلان ماسک، رئیس اسپیس‌ایکس اعلام کرد که این پرتاب ممکن است در ماه آینده انجام شود. هنگامی که Super Heavy بلند می‌شود، 17 میلیون پوند نیروی رانش در هنگام پرتاب ایجاد می‌کند و آن را به قوی‌ترین موشکی تبدیل می‌کند که تاکنون پرواز کرده است.

 

این رکورد در حال حاضر متعلق به سیستم پرتاب فضایی ناسا (SLS) است که در ماه نوامبر برای نخستین بار در مأموریت Artemis I که کپسول بدون خدمه Orion را به ماه فرستاد، 8.8 میلیون پوند نیروی رانش ایجاد کرد.

 

از دیگر موشک‌های قدرتمند می‌توان به موشک Saturn V اشاره کرد که پنج دهه پیش، فضانوردان آپولو را به سمت ماه برده و قادر به ایجاد نیروی رانش در حدود 7.6 میلیون پوند بود.

 

شرکت اسپیس‌ایکس می‌خواهد از Super Heavy و Starship با ارتفاع 394 فوت برای مأموریت‌های خدمه به ماه و حتی مریخ استفاده کند. همانطور که اسپیس ایکس قادر به استفاده مجدد از مرحله اول موشک قابل اعتماد فالکون 9 خود است، سوپر هوی و استارشیپ هر دو به گونه‌ای طراحی شده‌اند که چندین بار پرواز کنند و باعث می‌شود تا اسپیس‌ایکس هزینه‌های خود را کاهش دهد. در پروازهای آزمایشی آینده، هر دوی موشک و تقویت‌کننده آن در اقیانوس آرام فرود می‌آیند.

 

اسپیس ایکس یکی از شرکت‌های تجاری متعددی است که با ناسا در برنامه اکتشاف فضایی آرتمیس شراکت دارد و بخشی از برنامه فعلی آن استفاده از نسخه تغییر یافته فضاپیمای استارشیپ برای فرود نخستین زن و فرد رنگین پوست در ماه است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار