نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

قوی‌ترین موشک جهان آماده پرتاب شد

قوی‌ترین موشک جهان آماده پرتاب شد موشک قدرتمند "Super Heavy" به همراه فضاپیمای استارشیب که قوی‌ترین موشک جهان بوده و توسط شرکت اسپیس‌ایکس ساخته شده است بر روی سکوی پرتاب قرار گرفته و آماده پرتاب است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شرکت "اسپیس ایکس" ویدئویی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد نسل بعدی فضاپیمای خود قبل از نخستین پرواز آزمایشی، روی سکوی پرتاب قرار گرفته است.

 

فیلم (زیر) فضاپیمای Starship را نشان می‌دهد که در بالای آن موشک قدرتمند Super Heavy در تأسیسات پرتاب Starbase SpaceX در بوکا چیکا، تگزاس قرار گرفته است.

 

ایلان ماسک، رئیس اسپیس‌ایکس اعلام کرد که این پرتاب ممکن است در ماه آینده انجام شود. هنگامی که Super Heavy بلند می‌شود، 17 میلیون پوند نیروی رانش در هنگام پرتاب ایجاد می‌کند و آن را به قوی‌ترین موشکی تبدیل می‌کند که تاکنون پرواز کرده است.

 

این رکورد در حال حاضر متعلق به سیستم پرتاب فضایی ناسا (SLS) است که در ماه نوامبر برای نخستین بار در مأموریت Artemis I که کپسول بدون خدمه Orion را به ماه فرستاد، 8.8 میلیون پوند نیروی رانش ایجاد کرد.

 

از دیگر موشک‌های قدرتمند می‌توان به موشک Saturn V اشاره کرد که پنج دهه پیش، فضانوردان آپولو را به سمت ماه برده و قادر به ایجاد نیروی رانش در حدود 7.6 میلیون پوند بود.

 

شرکت اسپیس‌ایکس می‌خواهد از Super Heavy و Starship با ارتفاع 394 فوت برای مأموریت‌های خدمه به ماه و حتی مریخ استفاده کند. همانطور که اسپیس ایکس قادر به استفاده مجدد از مرحله اول موشک قابل اعتماد فالکون 9 خود است، سوپر هوی و استارشیپ هر دو به گونه‌ای طراحی شده‌اند که چندین بار پرواز کنند و باعث می‌شود تا اسپیس‌ایکس هزینه‌های خود را کاهش دهد. در پروازهای آزمایشی آینده، هر دوی موشک و تقویت‌کننده آن در اقیانوس آرام فرود می‌آیند.

 

اسپیس ایکس یکی از شرکت‌های تجاری متعددی است که با ناسا در برنامه اکتشاف فضایی آرتمیس شراکت دارد و بخشی از برنامه فعلی آن استفاده از نسخه تغییر یافته فضاپیمای استارشیپ برای فرود نخستین زن و فرد رنگین پوست در ماه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار