سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

کاهش ساعت کاری ادارات خراسان جنوبی از ۲۴ دی

کاهش ساعت کاری ادارات خراسان جنوبی از ۲۴ دی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی گفت: ساعت آغاز به کار ادارات استان از شنبه ۲۴ دی تا پایان بهمن ماه با ۲ ساعت تاخیر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر ناصر ناصری روز سه‌شنبه افزود: با ورود موج جدید سرما، افزایش مصرف گاز و لزوم مدیریت و کنترل مصرف انرژی، برابر مصوبه ستاد مدیریت مصرف انرژی استان مقرر شد شروع کار سازمان‌ها و ادارات دولتی، نهادها و موسسات عمومی و بانک‌ها از ساعت ۷:۳۰ به ۹:۳۰ تغییر یابد.

وی بیان کرد: مراکز امدادی، خدمات‌رسان و مراکز درمانی استان از این مصوبه مستثنی هستند و مطابق روال معمول فعالیت می‌کنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: همچنین بنابر تصمیم ستاد مدیریت مصرف انرژی استان روز چهارشنبه ۲۱ دی و پنجشنبه ۲۲ دی ماه با توجه به افت شدید دما تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان به استثنای مراکز امدادی، خدمات‌رسان و مراکز درمانی تعطیل است.

وی افزود: به منظور رعایت ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، کاهش ساعات حضور کارکنان با مسئولیت و نظارت بالاترین مقام اجرایی هر دستگاه در استان براساس آیین‌نامه دورکاری هیات وزیران و به‌صورت دورکاری جبران خواهد شد.

ناصری بیان کرد: به منظور خدمات‌رسانی به شهروندان در ۲۱ و ۲۲ دی ماه یک شعبه از هر بانک در مرکز استان و شهرستان‌ها با هماهنگی دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باز خواهد بود.

وی گفت: همچنین روز چهارشنبه آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود و همه امتحانات داخلی به جز امتحانات نهایی پایه دوازدهم و هماهنگ استانی (پایه نهم ویژه بزرگسالان) لغو و با تدبیر اداره کل آموزش و پرورش استان به زمان دیگری موکول خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم ضروری است و امکان به تعویق انداختن این آزمون‌ها وجود ندارد.

وی گفت: برگزاری یا لغو امتحانات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان در روزهای یادشده نیز با تدبیر روسای دانشگاه‌ها و موسسات مربوطه خواهد بود.

ناصری با بیان اینکه در راستای مدیریت مصرف انرژی تنظیم دمای محیط با حداقل مصرف انرژی همچنان مورد تاکید است گفت: حضور فرمانداران، مدیران استانی و شهرستانی در محل خدمت الزامی است و تمامی مرخصی‌ها و ماموریت‌های خارج از استان در این مدت لغو می‌شود.

وی اظهار داشت: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته افت شدید دما ناشی از فعالیت سامانه جوی، میزان مصرف انرژی را در سطح کشور به همراه خواهد داشت لذا طبق تصمیمات اتخاذ شده در ستاد مدیریت مصرف انرژی استان، موضوع به گونه‌ای تدبیر شد که افت فشار در بخش خانگی یا قطعی گاز صنایع را نداشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی هم امروز اعلام کرد: با توجه به افت شدید دما در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه پیش رو تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان تعطیل است.

براساس جمع‌بندی این نشست، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی به عنوان سخنگوی ستاد مدیریت مصرف انرژی در استان انتخاب و مقرر شد آخرین تمهیدات اتحاذ شده این ستاد را سخنگو به اطلاع مردم برساند.

بنابر اعلام اداره‌ کل هواشناسی خراسان جنوبی بارش باران به‌ویژه برف از امروز تا فردا (چهارشنبه) سراسر استان را فرا می‌گیرد و در این زمینه هشدار سطح نارنجی صادر شده است.

همچنین کاهش دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه تا روز جمعه هفته جاری پیش‌بینی می‌شود که باعث تشدید سرما و یخبندان شبانه به‌ویژه برای روزهای پنجشنبه و جمعه خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار