دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

امامی کاشانی: دنیا حقانیت کاهش تعهدات برجامی ایران را قبول دارد

امام جمعه موقت تهران با اشاره کاهش تعهدات برجامی ایران،‌ خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی یک اقدامی قانونی انجام داد و این اقدام را دنیا هم را قبول دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 19
کد خبر: ۱۶۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، آیت الله محمد امامی کاشانی خطیب جمعه تهران در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران طی سخنانی اظهار داشت: انسان برای سیر به سوی خدا به سوی خداشناسی در مراتب اسما الحسنی سیر می‌کند تا به خدا برسد و پس از آن به سمت خدمت به خلق خدا حرکت می‌کند.

 

وی افزود: سیر به پرودگار و برگشت برای خدمت به خلق خدا کسی می‌خواهد تا صفات خدا و نبوت انبیا را ترسیم و تبیین کند و آن کسی باید باشد که از نظر علم آگاه به وحی باشد اگر این آگاهی بود آنگاه می‌تواند دین خدا درست تبیین شود، لذا موضوع رهبری در دین مسئله اساسی است و این است که گفته می شود زمین از حجت خدا خالی نیست.

 

امامی کاشانی اضافه کرد: دشمن کشور را از لحاظ اقتصادی اخلاقی و سیاسی در فشار انداخته است این یک تکلیف است که به امام زمان خود گزارش دهیم. البته دست اندرکاران مسئولان کشور این تکلیف دارند که مسائل اداری خود را به امام زمان عرضه کرده و گزارش دهند.

وی ادامه داد: آنها باید وقت و زمان خود را به آن حضرت عرضه کنند و ببینند که آیا امام عصر (عج) راضی است که این میز و صندلی باشد یا خیر، آیا این امام راضی است که فلان مسئول سرکار باشد یا خیر؟ آن هم مسئولی که سستی و سهل‌انگاری می‌کند و به مشکل مردم توجه ندارد، مسئولی که راه‌های حل را را دنبال نمی‌کند. اینجاست که رهبری الهی و توجه به امامت مفهوم پیدا می کند.

 

وی با اشاره به عهد شکنی اروپا و آمریکا در برجام خاطرنشان کرد: اروپا در تعهداتی که داشت عمل نکرد، اروپا به عنوان طرف قرارداد، موارد زیادی را متعهد شده بود از جمله موضوع نفت، ارتباطات بانکی و مسائل دیگر اما به هیچ کدام از آنها عمل نکرده است.

خطیب جمعه تهران در ادامه سخنانش عنوان کرد: آمریکا هم در تعهد خود عهدشکنی کرد و سرنوشت ملت آمریکا را از خجالت به ذلت پیش انداخت؛ هیچ زمانی آمریکا مانند امروز ذلیل و بی ارزش نشده بود.

 

امامی کاشانی در همین راستا یادآور شد: این‌ها کلان به دنیا نگاه نمی‌کنند، نگاهشان سراسر توهین و تحقیر است، نه آمریکا و انگلیس و نه آل‌سعود به دنیا توجه نمی‌کنند و این چنین خود را پست و فرومایه کردند؛ آنها به قراردادها پیمان هایشان عمل نکردند.

وی با اشاره به انجام تعهدات ایران در برجام یادآور شد: دولت جمهوری اسلامی اعلام کرد که ما در برجام تعهداتمان را کاهش می‌دهیم، 60 روز هم مهلت داد همانطور که در نامه وزیر امور خارجه کشورمان آمده است ما مهلت هم دادیم و اما ظرف مقابل هیچ کاری نکرد. آنگاه آنها اکنون ببینند که چرا ایران به تعهدات خود عمل نمی کند.

 

امام جمعه موقت تهران خطاب به اروپا و آمریکا بیان کرد: عجیب است که تعهدات ایران بر پایه تعهدات شما بود. این سقف روی دیوار و ستونی باید باشد که آن ستون تعهدات شماست، شما به آنها عمل نکردید.

وی با اشاره کاهش تعهدات برجامی ایران،‌ خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی یک حرکت قانونی کرد و این حرکت چیزی است که دنیا هم آن را قبول دارد.

 

وی در بخش دیگری از خطبه‌های خود به توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس عنوان کرد: دولت انگلیس نفتکشی که مربوط به ایران بوده است را توقیف کرد. این توقیف خلاف قوانین بین المللی است لذا ایران می تواند به سازمان ملل متحد هم شکایت کند و حتی صاحب آن کشتی همانطور که در قانون است می تواند به دادگستری اروپا هم شکایت کند، اینها جنایاتی که در دنیا می شود و استکبار آنها را مرتکب می‌شود.

وی ادامه داد: به فضل خدا با تمام مشکلاتی که از روزهای اول برای کشور ما فراهم شده بود موفق خواهیم شد.

 

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: راه امام (رحمت الله علیه) با قوت هرچه بیشتر ادامه خواهد داشت و بیشتر این راه در حال ادامه است و این مسیری است که ایران طی می‌کند.

امامی کاشانی با اشاره به اینکه دشمن از هر طرف ما را احاطه کرده است، گفت: در اینجاست که قرآن کریم وعده کرده، توصیه می‌کند و به ملت‌ها آرامش می‌دهد.

 

وی تصریح کرد: مشکلات با صبر و استقامت حل خواهد شد و ما بر آن‌ها پیروز می‌شویم. پیروزی ملت ایران با صبر از حاصل خواهد شد و قطعا صابرین هستند که می‌توانند به خاطر تقوا، قدرت و عزت خود را حفظ کنند و این در سایه وجود مقدس حضرت ولی عصر (عجل الله) صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به شرایط حبس شیخ زکزاکی افزود: ایشان در حال حاضر در شرایط بسیار سختی قرار دارد امیدواریم خداوند به او مرحمت عنایت کند.

 

خطیب جمعه این هفته تهران در بخش پایانی خطبه‌های خود بیان کرد: امیدواریم آمریکا، اسرائیل و انگلیس در هر کجای دنیا که هستند ذلیل شوند.

وی با اشاره به ملاقات و دیدار ائمه جمعه کشور با رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: تاکید رهبری مخصوصاً نسبت به جوانان نوجوانان و توجه به آنان و ارزش دادن به آنها در دانشگاه‌ها در دبیرستان ها بود که این وظیفه‌ای است که بر عهده همگان است. رهبری وظیفه‌ای به نسل جوان که آینده کشور به دست آنها است داده‌اند و آن اهتمام دادن و توجه کردن به شرایط است و اینکه وضعیت را به گونه‌ای فراهم آوردند که تقوا در نسل جوان اجرا شود.

 

امام جمعه موقت تهران در خاتمه گفت: دشمن می‌خواهد فساد و بی بند و باری را در کشور را اجرا کند تا بتواند جوان‌های ما راه بی بند و باری را در پیش بگیرند چرا که در این صورت می‌تواند بر کشور مسلط شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار