برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

راهپیمایی محکومیت اقدام موهن شارلی ابدو پس از نمازجمعه

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی طی اطلاعیه‌ای از مردم سراسر کشور برای راهپیمایی بعد از نماز‌های جمعه در محکومیت اقدام موهن نشریه فرانسوی دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب و مرجعیت شیعه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:
بسمه تعالی

یُریدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ. هُوَ الَّذی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدی‏ وَ دینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ (الصف 8و9)

اقدام مذبوحانه اردوگاه استکبار در اهانت و جسارت به مقدسات و مرجعیت دینی، بیانگر اوج عصبانیت، درماندگی و ناامیدی و نتیجه شکست‌های پی‌در‌پی غرب از ایستادگی و استواری ملتی هوشمند، مومن و معتقد به اسلام و ارزش‌های اسلامی و وفادار به ولی امر مسلمین است و این اقدامات موهن و ننگین که ریشه در خوی استکباری دنیای غرب و اندیشه‌های باطل آن‌ها دارد در طول تاریخ پر فراز و نشیب اسلام عزیز و انقلاب عظیم اسلامی به‌کرات دیده شده و نشان از ضعف و زبونی و بن‌بست تفکر و رنگ باختگی ارزش‌های فرهنگی کانون‌های فکر و اندیشه که از آبشخور جریانات استکباری و صهیونیستی ارتزاق می‌کنند، می‌باشد.

غرب امروز که در فلاکت بی‌هویتی قرار گرفته و منطق فکری و پایه‌های نظری آن‌ها سست و به پایان خط رسیده است خط اهانت، تخریب و تحریف را تنها راه فرار و نجات خود در مواجه با جبهه حق قرار داده (وَلَقَدِ اسْتُهْزِئَ بِرُسُلٍ مِّن قَبْلِکَ فَحَاقَ بِالَّذِینَ سَخِرُواْ مِنْهُم مَّا کَانُواْ بِهِ یَسْتَهْزِؤونَ) غافل از آنکه این گونه حرکات رذیلانه نه تنها نتیجه مثبتی برای آنان نخواهد داشت بلکه تمامی مسلمانان و انسان‌های آزاده سراسر جهان این حرکت موهن، زشت و ننگین را جز زوال فکری غرب و درماندگی در مقابل منطق علمی و عملی بزرگمردی حکیم که با هدایت و رهبری داهیانه خود تمام قدرت غرب را به چالش کشیده است تلقی نخواهند کرد.

اینگونه اقدامات فاقد ارزش و بی‌هویت احساسات پاک آزادیخواهان سراسر جهان را جریحه‌دار ساخته و در روابط بین‌المللی مسلمانان با رژیم فرانسه تاثیر‌ گذار خواهد بود و تداعی کننده خوی استکباری مستکبران با ادبیاتی نوین برای خود برتربینی و بی‌حرمتی به دیگران است که تبعات و عواقب آن برای این کشور و حامیان این حرکت زشت، سنگین و قاطع خواهد بود.

اقدام سخیف، زشت و ذلالت‌بار سیاه‌نامه منفور نشریه‌ی فرانسوی شارلی ابدو خشم انقلابی اقشار مختلف ملت بزرگ ایران را  که عاشقانه جایگاه رفیع مرجعیت را تکیه گاه محکم و حبل‌المتین گذر از فراز و فرودها و گردنه‌های پر پیچ و خم گذشته و آینده نظام اسلامی خود می‌دانند برانگیخته؛ خواستار برگزاری راه‌پیمایی و محکومیت این اقدام پلید اردوگاه استکبار شدند.

 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از تمامی ملت عزیز و آزاده ایران اسلامی دعوت می‌کند تا در راهپیمایی که بعد از اقامه نماز جمعه 23 دیماه 1401 در سراسر کشور برگزار می‌شود شرکت کرده، خشم و انزجار خویش را از این اقدام نشریه مبتذل به نمایش گذاشته و دخالت‌های کشور فرانسه و دیگر کشورهای غربی را در امور داخلی ایران محکوم نمایند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار