اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اهانت به قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درپی اهانت به قرآن کریم در استکهلم از تمامی اندیشمندان و مسلمانان جهان دعوت کرد این حرکت زشت و پلید را محکوم و به سران کشور‌های غربی هشدار دهند که ادامه چنین گستاخی‌های کفرآمیز، و نفرت پراکنی‌ها، تاوان سنگینی برای آن‌ها درپی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی روز سه شنبه در بیانیه‌ای با محکوم کردن اهانت به قرآن کریم در استکهلم، اعلام کرد: بار دیگر در قرقگاه شیطان و در سایه‌ شوم حمایت دولت‌های غربی و لایه‌های قدرت‌های صهیونیستی و در ادامه ستیز سازمان‌یافته و هدف‌مند با ادیان الهی، گناه و معصیت نابخشودنی اهانت به ساحت مقدس‌ترین کتاب آسمانی با مجوز رسمی کشور سوئد تکرار شد. این عمل جنون‌آمیز و گستاخانه‌ که منتهای سفاهت، جهالت و نگون بختی جهان غرب است؛ نشان از اوج استیصال و ناتوانی دشمنان اسلام و تکرار شیونِ شیاطین امروز در برابر منطق نیرومند قرآن کریم در تسخیر افکار جهانیان و گسترش سریع اسلام در جهان امروز به‌رغم تلاش‌های همه‌جانبه‌ی سرمداران استکبار است.

این بیانیه خاطرنشان کرد: اگرچه دست‌های آلوده و نفس‌های ناپاک و درمانده جنود جهل به ساحت مقدس قرآن جسارت کردند اما اهل توحید می‌دانند این اقدامات پلید نه‌تنها چیزی از عظمت این گنجینه بزرگ الهی کم نمی‌کند بلکه هر چه زمان پیش می‌رود، ثمرات و معانی بکر و نوظهوری از این باغ فرخنده به جهان عرضه می‌شود و هر گوشه از این دریای ژرف، دُرّ و یاقوت جدید و زیبایی به بازار دانش و بینش انسان امروز می‌افزاید و چراغ پرفروغ انوار مقدس آن، جهان خسته امروز و بریده از مکاتب دست‌ساز بشری را روزبه‌روز روشن‌تر می‌سازد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه از تمامی اندیشمندان و مسلمانان جهان دعوت کرد این حرکت زشت و پلید را محکوم و به سران کشورهای غربی هشدار دهند که ادامه چنین گستاخی‌های کفرآمیز، و نفرت پراکنی‌ها، تاوان سنگینی برای آن‌ها درپی خواهد داشت./ آنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار