جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته

ترافیک سنگین در معابر شمالی تهران

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در مناطق شمالی شهر تهران به دلیل بارش بیشتر برف شاهد ترافیک سنگین تری هستیم، البته ماموران راهور و عوامل شهرداری در معابر به منظور روان سازی ترافیک و شن پاشی حاضر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمدحسین حمیدی رییس پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با شبکه خبر اظهار کرد: از شب گذشته شاهد بارش برف بودیم و در اکثر معابر تهران شاهد برف بسیاری هستیم.

وی با بیان اینکه ماموران راهور از روز قبل در حالت آماده باش هستند، گفت: تا این لحظه تردد در اکثر معابر شهر تهران در حال انجام است اما به دلیل اینکه مردم استفاده بیشتری از خودروی شخصی دارند شاهد ترافیک سنگین تری هستیم.

رئیس پلیس راهور گفت: در مناطق شمالی شهر تهران به دلیل بارش بیشتر برف شاهد ترافیک سنگین تری هستیم، البته ماموران راهور و عوامل شهرداری در معابر به منظور روان سازی ترافیک و شن پاشی حاضر هستند.

سردار حمیدی بیان کرد: در حال حاضر اکثر شبکه معابر تهران پرترافیک هستند؛ البته ترافیک در معابر شمالی پرحجم تر است البته در روزهای عادی هم این معابر ترافیک سنگین تری نسبت به سایر معابر دارند‌.

وی در پاسخ با سوالی مبنی بر اینکه چرا برخلاف آماده باش تمامی دستگاه ها، شاهد چنین ترافیکی در معابر هستیم، گفت: به دلیل اینکه مردم تمایل بیشتری به استفاده تز خودروی شخصی دارند و به دلیل اینکه حمل و نقل عمومی جوابگوی مسافران نیست، شاهد چنین وضعی هستیم.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: اگر برنامه های توسعه حمل و نقل عمومی به درستی اجرا می شود شاهد چنین وضعی نبودیم و پلیس تنها تلاش می‌کند که خیابان‌ها قفل نشود./تسنیم

ارسال نظر