سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آماده باش مدیریت بحران برای سرمای هوا و بارش برف

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش کامل مدیریت بحران در موج سرمای اخیر خبر داد و اعلام کرد که با وجود سرما و بارش شدید برف، قطع جدی گاز رخ نداده و تنها در برخی از استان‌ها افت فشار گاز ایجاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد حسن نامی با اشاره تشکیل جلسه ستادملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که با حضور وزیر کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، گفت: در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در موج سرمای اخیر ارائه شده و آخرین وضعیت کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان و استان مازندران به علت بیشترین درجه برودت سرما با مشکلات فشار گاز مواجه شدند، گفت: در استان گلستان به دلیل اینکه گاز ورودی از ترکمنستان قطع شد با مشکلات گازی مواجه شد که اگر ورود گاز ادامه داشت شاید هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه قطعی گاز در کشور نداریم گفت: در برخی از مناطق افت فشار گاز را داریم که طی سه تا چهار روز آینده به دلیل اینکه قسمت‌های عمده‌ای از کشور هوا به سمت متعادل شدن می‌رود این فشار در قسمت‌های دارای مشکل زیادتر و کلا مشکل رفع خواهد شد.

نامی با بیان اینکه مدیریت بحران در سراسر کشور از آماده‌باش لازم برخوردار است، گفت: توصیه‌ها و دستورالعمل‌های لازم به تمامی دستگاه‌های امدادی، خدماتی و انتظامی برای مواجهه و آمادگی در برابر بارش‌های اخیر ارائه شده است. لازم است مردم عزیز نیز همکاری لازم را داشته و ضمن صرفه جویی در مصرف گاز از تردد غیر ضروری و حضور در ارتفاعات پرهیز کنند./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار