ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

کنعانی تشریح کرد: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم صهیونیستی به سرکردگی یک تروریست مشهور

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به شهادت ۲۲۴ فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۲ گفت: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم اسرائیل به سرکردگی یک تروریست مشهور، نگرانی‌های جهانی نسبت به افزایش جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها را افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۱۶۸۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۲۲ دی ماه در یک رشته توئیت به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی از جمله به شهادت رساندن مردم مظلوم فلسطین پرداخت و نوشت: در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته، ۳ فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست شهید شدند و تعداد شهدای فلسطینی در کمتر از دو هفته اول سال ۲۰۲۳، به ۷ نفر از جمله ۳ کودک افزایش یافت!

 

نظامیان رژیم صهیونیستی در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته سه فلسطینی را در مناطق مختلف کرانه باختری به شهادت رساندند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در توئیت دیگری افزود: ‏رژیم ⁧‫آپارتاید صهیونیستی‬⁩ در سال ۲۰۲۲ با به جا گذاشتن رکوردی بی سابقه (۲۲۴ شهید) خونبارترین سال را در شهید و مجروح کردن مردان و زنان و کودکان برای فلسطینی‌ها رقم زد.

 

این دیپلمات ارشد ایرانی با اشاره به روی کار آمدن بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یادآور شد: احتمال تشدید ⁧‫تروریسم‬⁩ سازمان یافته رژیم اسرائیل به سرکردگی یک تروریست مشهور، نگرانی‌های جهانی نسبت به افزایش جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها را افزایش داده است.

 

وی همچنین در توئیت دیگری نوشت: به مدعیان دروغین ⁧‫حقوق بشر‬⁩ در اروپا و آمریکا که شریک جنایات صهیونیست‌ها هستند، امیدی نیست، اما کمک آزادگان جهان به ملت مظلوم ⁧‫فلسطین‬⁩، مسؤولیتی انسانی و نیز کمک به صلح و امنیت بین‌المللی است./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار