نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

خبر فوری از نقل و انتقالات/ پرسپولیس منتظر پاسخ مثبت یک ملی پوش

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به خرید بازیکن اصلی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر امیدوار است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۰۸۲

با شروع نقل و انتقالات زمستانی لیگ برتر فوتبال ایران صحبت‌های زیادی درباره جابجایی بازیکنان و بازگشت چند لژیونر به فوتبال ایران مطرح شده است.

میلاد محمدی مدافع تیم ملی فوتبال ایران که پیراهن «آاک یونان» را بر تن دارد با پیشنهاد رسمی چند باشگاه لیگ برتری برای بازگشت فوتبال ایران روبرو شده است. علاقه محمدی به پوشیدن پیراهن پرسپولیس و رابطه صمیمانه‌اش با یحیی گل محمدی باعث شده تا سرمربی سرخپوشان نسبت به جذب او امیدوار شود.

گل محمدی که لیست خرید و مازاد زمستان فصل جاری پرسپولیس را قرار است به باشگاه اعلام کند منتظر تصمیم قطعی مدافع تیم ملی ایران است تا او را جذب کرده و به پرسپولیس بیاورد.

از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس منتظر است تا پاسخ محمدی را شنیده و مذاکرات رسمی با او را برای عقد قرارداد به مدت یک فصل و نیم انجام دهد. ضمن اینکه دریافت رضایت‌نامه محمدی در صورت جدایی از باشگاه یونانی بر عهده خود این بازیکن است و پرسپولیس بخشی از این مبلغ را به محمدی خواهد داد.

حال باید دید مدافع تیم ملی ایران چه تصمیمی در مقابل پیشنهادات خود از باشگاه‌هایی همچون پرسپولیس و سپاهان اصفهان خواهد گرفت./ مهر

ارسال نظر