تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

بغداد: نیروگاه‌های برق عراق به گاز ایران وابسته هستند

بغداد: نیروگاه‌های برق عراق به گاز ایران وابسته هستند وزیر برق عراق از برنامه خود برای سفر به تهران و بررسی امضای توافقنامه در خصوص تضمین واردات گاز از ایران به عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، «زیاد علی فاضل» وزیر برق عراق روز پنجشنبه ضمن تشریح دلایل نوسانات برق در این کشور خبر داد که بغداد درصدد امضای توافقنامه‌ای با ایران برای تضمین ثبات انرژی در عراق است.

فاضل در گفت‌‌وگو با خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت: برخی از نیروگاه‌ها برای تولید 6 تا هفت هزار مگاوات برق به مقادیر گاز وارداتی از ایران وابسته هستند و ظرفیت تولید برق و ساعات برق‌رسانی به سراسر کشور را افزایش می‌دهند.

وی با بیان اینکه عراق در فصل زمستان تحت تاثیر کمبود گاز ایران قرار دارد و به همین دلیل جریان برق عراق هم در مقاطعی دچار نوسان می‌شود، گفت: طرف عراقی همه مبالغ گاز ایران را پرداخت کرده است.

وزیر عراقی از برنامه خود برای سفر به تهران و دیدار با وزیر انرژی و نفت کشورمان خبر داد و گفت: ما در آنجا توافقنامه‌ای را امضا خواهیم کرد که مقدار گاز عرضه‌شده با نرخ ثابت را برای عراق تضمین کند تا از نوسانات در مقادیر انرژی تولید شده برق برای تابستان آینده جلوگیری شود، زیرا نیروگاه هایی مهم در بغداد که میزان تولید آنها به (4500) مگاوات می رسد، کاملاً به گاز ایران وابسته هستند.

فاضل تصریح کرد: عراق به دنبال امضای یک توافقنامه شفاف است که حقوق دو طرف را تضمین کند به نحوی که با ایجاد ثبات در واردات مقادیر گاز به عراق، تولید برق در این کشور هم به ثبات برسد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار