تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

در دومین روز سفر آیت الله رئیسی به استان یزد چه گذشت؟

افتتاح مجتمع فولاد بافق، دیدار با مردم شهرستان هرات، شرکت در جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)،  حضور در جلسه مشترک اعضای هیات دولت و شورای اداری و نشست مطبوعاتی از جمله برنامه‌هایی آیت الله رییسی در دومین روز سفر رییس جمهور به استان یزد است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رییس جمهور روز گذشته - پنجشنبه ۲۲ دی ماه - به همراه شماری از اعضای هیأت دولت در دور دوم سفرهای استانی، به یزد سفر کرد.

در نخستین روز این سفر، آغاز عملیات اجرایی خط دوم انتقال آب از خلیج فارس به استان یزد و فلات مرکزی، افتتاح ۱۶ طرح صنعت برق، آغاز ساخت ۲۳ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی ویلایی در یزد، دیدار با مردم استان یزد، دیدار با فعالان صنایع و بازدید از یک واحد تولیدی احیا شده از جمله برنامه‌های انجام شده رییس جمهور در روز اول سفر به استان یزد بود.

در دومین روز این سفر نیز افتتاح مجتمع فولاد بافق، دیدار با مردم شهرستان هرات، حضور در جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شرکت در جلسه مشترک اعضای هیات دولت و شورای اداری و نشست مطبوعاتی از جمله برنامه‌هایی است که روز جمعه توسط رییس جمهور انجام خواهد شد.

یک روز قبل از سفر رییس جمهور شماری از معاونان وزیران و مدیران کل اعزامی از مرکز به عنوان نمایندگان تام‌الاختیار وزارتخانه‌ها در ۲۹ دستگاه اجرایی استان حضور یافتند و با برپایی میزهای خدمت علاوه بر دیدار چهره به چهره با مردم، درخواست‌ها، پیشنهادها، مشکلات و نامه‌های آنها را دریافت کردند.

مجتمع فولاد بافق یزد با حضور رییس جمهور افتتاح شد

در دومین روز از سفر رییس جمهور و هیات همراه به استان یزد،‌ مجتمع فولاد بافق یزد توسط آیت الله سیدابراهیم رییسی افتتاح شد.

مجتمع فولاد بافق در سفر اول رییس جمهور به استان یزد به دلایل مختلف تعطیل بود که با بررسی چرایی تعطیلی آن، زمینه سازی برای احیای این مجتمع فولادی در دستور کار قرار گرفت.

در جریان حضور آیت الله رئیسی در مجتمع فولاد بافق، واحد احیای مستقیم این کارخانه با ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، افتتاح شد.

این طرح با ۳۰ درصد پیشرفت در سال ۱۳۹۰ به بخش خصوصی واگذار شد و ساخت آن، در دولت سیزدهم شتاب زیادی پیدا کرد. این مجتمع، قادر است هر سال ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را به روش میدرکس، که روشی سازگار با محیط زیست و همراه با کاهش مصرف آب است، تولید کند.

با افتتاح این واحد صنعتی، زمینه اشتغال بیش از هزار و ۸۰۰ نفر، شامل ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم، فراهم شد. از ویژگی‌های بسیار مهم این واحد تولیدی صنعتی افزایش بهره‌وری با جلوگیری از خام‌فروشی و صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با استفاده از سیستم بازیافت آب است. برای ساخت کارخانه احیای مستقیم فولاد بافق، نزدیک به ۱۲۵ میلیون یورو، معادل بیش از پنج هزار میلیارد تومان، هزینه شده و قابلیت تولید هر سال ۲ و نیم میلیون تن آهن اسفنجی در طرح توسعه آن دیده شده است.

رئیس جمهور در ادامه در کارخانه نورد کلاف صنعتی و ساختمانی مجتمع فولاد بافق نیز حضور یافت و خط تولید کلاف این مجتمع صنعتی را افتتاح کرد. با افتتاح این خط جدید سالانه ۵۵۰ هزار تن انواع کلاف‌های صنعتی و ساختمانی تولید خواهد شد که برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده است.

این گزارش تکمیل می‌شود.../ ایرنا

ارسال نظر