سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

مخبر: اگر سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه گاز انجام می‌شد وضعیت بهتری داشتیم

معاون اول رئیس جمهور، گفت: سرمایه‌گذاری خوبی در زمینه نفت و گاز انجام نشده بود، اگر چنین سرمایه‌گذاری‌ای انجام می‌شد، در این وضعیت حتی می‌توانستیم به کمک کشور‌های دیگر نیز برویم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور امروز جمعه (23 دی‌ماه) در جلسه ستاد بحران گاز حضور یافت.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه گفت: از ملت ایران تشکر ویژه دارم، در طول یک سال گذشته دوبار شاهد این حماسه بودم، زمانی که کمبودهای کالاهی اساسی در دنیا حادث شد در کشورهای مدعی تمدن مردم به فروشگاه‌ها ریختند ولی در کشور ما یک نفر یک کالای اضافی بیشتر از نیازش خرید نکرد که کمتر به آن پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه این حجم از سرما کم‌سابقه بوده است، تصریح کرد:کمتر چنین اتفاقی رخ داده و هر وقت چنین سرمایی‌ به سمت کشور آمده مشکلات زیادی ایجاد کرده است ولی مردم کمک کردند از وضعیت فعلی به خوبی گذر کنیم، البته هنوز تمام نشده و از مردم می‌خواهم تا در حد اعلی در این مورد همکاری کنند. 

مخبر، ضمن تشکر از وزیر نفت و سایر پرسنل و کارکنان این وزراتخانه، گفت: انتخاب آقای اوجی به دلیل تجربه‌ و سابقه کاری در وزارت نفت اقدامی شایسته بود؛ کار خوبی که در وزارت ‌نفت صورت گرفت این بود که از قبل همه پیش‌بینی لازم انجام شده بود و هیچ چیز از نظر وزارت نفت خارج پنهان نماند و این مسأله خیلی به ما کمک کرد و به دلیل مشکلاتی که سرما در سایر کشور ها به وجود آورده بود، نمی‌توانستیم از کشور دیگری کمک بگیریم. 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دیشب رئیس‌جمهور دو بار از میان برنامه‌هایشان اوضاع را پیگیری می‌کردند و نگران وضعیت بودند. 

مخبر افزود: نفت و گاز جزو ذخایر کشور است که می‌توان با آن‌ها کشور را به خوبی اداره کرد، اما سرمایه‌گذاری خوبی در این زمینه انجام نشده بود، اگر چنین سرمایه‌گذاری‌ای انجام می‌شد، در این وضعیت حتی می‌توانستیم به کمک کشور‌های دیگر نیز برویم و برای ما اقتدار اقتصادی را به ارمغان می‌آورد. 

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امیدوارم با برنامه وزیر نفت و تیم‌شان در این زمینه سرمایه‌گذاری خوبی انجام دهیم تا درآمد خوبی نصیب کشور کند، در معیشت مردم مؤثر باشد، سرانه درآمدی مردم را بالا ببرد و در چنین مواقعی بتوانیم به سایر کشورها کمک کنیم./ فارس

ارسال نظر