شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

حامیان جریان صدر برای برگزاری نماز جمعه به خیابان‌های عراق آمدند+عکس

پس از فراخوان جریان صدر برای برگزاری نماز جمعه مشترک در عراق، صد‌ها نفر از حامیان این جریان به خیابان‌های عراق آمدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، حامیان جریان صدر، ظهر امروز (جمعه)‌، برای برگزاری نماز جمعه در شهرک صدر بغداد و دیگر استان‌های عراق به خیابان‌‌ها آمدند.

حامیان این جریان پس از آن برای برگزاری نماز جمعه به خیابان‌ها آمده‌اند که جریان صدر در اویل هفته جاری در بیانیه‌ای برای حضور در نماز جمعه یکپارچه فراخوان داد.

در بیانیه‌ای که خبرگزاری رسمی عراق آن را روز دوشنبه هفته جاری منتشر کرده بود، به دو بند در ارتباط با برگزاری نماز جمعه در سراسر عراق اشاره و از حامیان جریان صدر خواسته شد که در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) نماز جمعه یکپارچه برپا کنند.

در بند دوم این بیانیه آمده بود که این نماز جمعه در استان بغداد در شهرک صدر برگزار خواهد شد و حامیان جریان صدر باید در آنجا حضور پیدا کنند.

 

 

سید مقتدی الصدر رهبر این جریان سیاسی در عراق پیشتر رسما در اظهاراتی اعلام کرده بود که از فرایند سیاسی عراق کنار گیری کرده است.

حامیان این جریان در مردادماه سال جاری و پیش از کناره‌گیری سید مقتدی الصدر در چند هفته متوالی برای برگزاری نماز جمعه یکپارچه به خیابان‌ها آمده بودند.

طرفداران جریان صدر پس از فراخوان رهبر این جریان بعضا کفن‌پوش به خیابان‌های بغداد و دیگر استان‌های عراق می‌آمدند و نماز جمعه برگزار می‌کردند.

حضور هزاران‌نفری حامیان این جریان در این نماز جمعه به منظور اعتراض به وضعیت سیاسی این کشور و عدم تشکیل کابینه صورت می‌گرفت./ فارس

ارسال نظر