روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

انتقاد سئول به واکنش شورای امنیت در قبال اقدامات پیونگ‌یانگ

کره جنوبی اعلام کرد که واکنش شورای امنیت به اقدامات تحریک آمیز کره شمالی تاسف برانگیز است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «هوانگ جونگوک» نماینده کره جنوبی در سازمان ملل از شکست شورای امنیت سازمان ملل در یکپارچه سازی واکنش به اقدامات تحریک آمیز اخیر کره شمالی ابراز ناامیدی کرد.

 

وی که در نشست شورای امنیت صحبت می‌کرد گفت که شکست شورای امنیت در واکنش مناسب به نقض‌های واضح، آشکار و چندباره قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل توسط کره‌شمالی، تاسف آور است.

 

کره شمالی تنها طی سال گذشته 70 موشک بالستیک شلیک کرد که بیشترین تعداد موشک شلیک شده طی یک سال به شمار می‌آید. از جمله موشک‌های شلیک شده توسط کره شمالی، موشک «هواسونگ 17» بود که موشک قاره پیما به شمار می‌آید.

 

آمریکا طی هفته‌های اخیر تلاش کرده تا قطعنامه‌ها و سندهایی را در محکومیت اقدامات کره شمالی و اعمال تحریم‌های بیشتر مطرح کند اما این اقدامات به نتایج ملموسی منتهی نشده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار