تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

پل رایان: ترامپ یک بازنده قطعی است

رئیس جمهوریخواه اسبق مجلس نمایندگان آمریکا دونالد ترامپ را مقصر اصلی شکست‌های انتخاباتی سال‌های اخیر این حزب دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «پل رایان»، رئیس جمهوریخواه اسبق مجلس نمایندگان آمریکا در پی شکست‌های انتخاباتی سال‌های اخیر این حزب، دونالد ترامپ را «بازنده مسلم» دانست.

 

پل رایان در مصاحبه با شبکه «سی.ان.ان» درباره این رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: «او به سرعت در حال کم‌اهمیت شدن است. او یک بازنده مسلم است. او باعث شد ما مجلس نمایندگان را در انتخابات 2018 از دست بدهیم. او موجب شد ما در انتخابات 2020 کاخ سفید را از دست بدهیم. او باعث شد ما مجلس سنا را بارها از دست بدهیم.»

 

به اعتقاد این نماینده جمهوریخواه سابق مجلس نمایندگان آمریکا، با توجه به تمرکز کردن بیشتر جمهوریخواهان بر مسائلی همچون مسئولیت‌پذیری مالی و کمتر شدن تمرکز آنها روی شخصیت‌ها، دونالد ترامپ نخواهد توانست نامزد نهایی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی شود.

 

به نوشته پایگاه «هیل»، او اضافه کرد: «فکر می‌کنم ما از ترامپ گذر می‌کنیم. من واقعا فکر می‌کنم این اتفاق می‌افتد. من صادقانه نمی‌توانم تصور کنم او نامزد ریاست جمهوری حزب شود.»

 

ترامپ تا کنون تنها چهره شناخته شده حزب جمهوریخواه آمریکا بوده که رسما نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا اعلام کرده است؛ با این حال تعدادی از چهره‌های شناخته شده دیگر حزب جمهوریخواه آمریکا هم اعلام نامزدی خود برای کاخ سفید را در نظر دارند.

 

پل رایان در ماه‌های اخیر دونالد ترامپ را هدف انتقادات خود قرار داده است. او در ماه اکتبر گفت، تا انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا «بازنده بودن ترامپ در انتخابات واضح خواهد شد» و مجددا پیش‌بینی کرد جمهوریخواهان یک نامزد ریاست جمهوری متفاوت را برگزینند.

 

پل رایان در سال 2018 تصمیم گرفت دیگر نامزد کرسی مجلس نمایندگان آمریکا نشود و به عنوان معاون رئیس شرکت «تنیو»، فعال در زمینه مشاوره روابط عمومی کار می‌کمند.

 

پل رایان در ادامه این مصاحبه درباره هرج و مرج اخیر در روند تعیین رئیس دور جدید مجلس نمایندگان آمریکا که برای نخستین بار در چند دهه اخیر با برگزاری 15 دور رای گیری نهایی شد واکنش نشان داد و گفت، این اتفاق نشان داد که جمهوریخواهان حاضر هستند دوباره تبدیل به حزبی با مسئولیت‌پذیری مالی و دولت محدود شوند.

 

«کوین مک‌کارتی»، رئیس جمهوریخواه جدید مجلس نمایندگان آمریکا، بعد از دادن امتیازات بزرگ به گروهی از مخالفان جمهوریخواهش توانست در رای‌گیری برای انتصاب در این سمت آرای لازم را کسب کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار