حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تظاهرات ده‌ها هزار نفری معلمان فرانسوی

چند ده هزار نفر از معلمان و کادر آموزشی پرتغال با تظاهرات در خیابان‌های پایتخت این کشور، نسبت به دستمزد پایین خود در مقایسه با تورم و گرانی اعتراض کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خیابان‌های لیسبون، پایتخت پرتغال روز شنبه شاهد برگزاری یکی از بزرگترین تظاهرات‌های اعتراضی به وضعیت اقتصادی در سال‌های اخیر در این کشور بود.

 

ده‌ها هزار نفر از معلمان و کادر آموزشی پرتغال با تظاهرات در خیابان‌های پایتخت این کشور، خواستار حقوق بالاتر و مزایای کاری بهتر شدند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در جریان این تظاهرات که توسط انجمن «تمام متخصصان آموزشی» سازماندهی شده بود، معترضان با حمل پلاکاردها و سر دادن شعارهایی خواستار استعفای «ژوائو کاستا» وزیر آموزش پرتغال شدند.

 

«ماریا دوارت» یک دبیر ۶۲ ساله تاریخ در مدارس پرتغال می‌گوید: «معلمان لایق حقوق عادلانه‌ای هستند زیرا ما در تمام زندگی خود کار کرده‌ایم... ما هرگز مانند سیاستمداران که متاسفانه نمونه‌هایی از فساد و دزدی هستند، نبوده‌ایم».

 

طبق این گزارش، حداقل حقوق برای معلمان در پرتغال حدود ۱۱۰۰ یورو در ماه و حداکثر دستمزد برای آنها مقداری کمتر از ۲۰۰۰ یورو در ماه است. تظاهرات‌کنندگان معتقدند با توجه افزایش اخیر هزینه‌های زندگی در این کشور، این دستمزد بسیار ناکافی است.

 

به نوشته رویترز، معترضان که برخی برای نشان‌دادن عزاداری خود برای وضعیت آموزشی پرتغال، لباس سیاه بر تن کرده بودند، گفتند که دولت این کشور نیز برای بهبود وضعیت آنها کم کاری کرده است.

 

پیش از این نیز در انگلیس،  کارکنان راه آهن، پرستاران و معلمان به اعتصابات سراسری در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشت، هزینه‌های بالای زندگی و پایین بودن دستمزد خود دست زده بودند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار