غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا

تظاهرات ده‌ها هزار نفری معلمان فرانسوی

چند ده هزار نفر از معلمان و کادر آموزشی پرتغال با تظاهرات در خیابان‌های پایتخت این کشور، نسبت به دستمزد پایین خود در مقایسه با تورم و گرانی اعتراض کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ خیابان‌های لیسبون، پایتخت پرتغال روز شنبه شاهد برگزاری یکی از بزرگترین تظاهرات‌های اعتراضی به وضعیت اقتصادی در سال‌های اخیر در این کشور بود.

 

ده‌ها هزار نفر از معلمان و کادر آموزشی پرتغال با تظاهرات در خیابان‌های پایتخت این کشور، خواستار حقوق بالاتر و مزایای کاری بهتر شدند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در جریان این تظاهرات که توسط انجمن «تمام متخصصان آموزشی» سازماندهی شده بود، معترضان با حمل پلاکاردها و سر دادن شعارهایی خواستار استعفای «ژوائو کاستا» وزیر آموزش پرتغال شدند.

 

«ماریا دوارت» یک دبیر ۶۲ ساله تاریخ در مدارس پرتغال می‌گوید: «معلمان لایق حقوق عادلانه‌ای هستند زیرا ما در تمام زندگی خود کار کرده‌ایم... ما هرگز مانند سیاستمداران که متاسفانه نمونه‌هایی از فساد و دزدی هستند، نبوده‌ایم».

 

طبق این گزارش، حداقل حقوق برای معلمان در پرتغال حدود ۱۱۰۰ یورو در ماه و حداکثر دستمزد برای آنها مقداری کمتر از ۲۰۰۰ یورو در ماه است. تظاهرات‌کنندگان معتقدند با توجه افزایش اخیر هزینه‌های زندگی در این کشور، این دستمزد بسیار ناکافی است.

 

به نوشته رویترز، معترضان که برخی برای نشان‌دادن عزاداری خود برای وضعیت آموزشی پرتغال، لباس سیاه بر تن کرده بودند، گفتند که دولت این کشور نیز برای بهبود وضعیت آنها کم کاری کرده است.

 

پیش از این نیز در انگلیس،  کارکنان راه آهن، پرستاران و معلمان به اعتصابات سراسری در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشت، هزینه‌های بالای زندگی و پایین بودن دستمزد خود دست زده بودند./ فارس

ارسال نظر